Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka dodje da bude Bosna 3 : 0 Hrvatska ahahahaha oni sa novetv ima da se izjedu...
kako hocete normalnu drzavu sa genocidasima
Sta kaze firgo? Andja odusevljena ljepotom BH. Kaze li ista o stanovnicima guuznog crijeva i ostatka 24% bosnjakistana? Cuce se ako bogda sta stvarno misli dok se zavrsi snimanje (ako ikad i krene) i dok se slegne malo prasina.
Zato je tako dugo ostala u BiH...
kad shvatite da je veliki broj internacionalnih organizacija u BIH da bi satro resavale probleme i vrtile iste projekte preslikane iz neke tamo druge ratom pogodjene zemlje bice vam lakse da shvatite ovog ciku sa slike.njemu je ovo dogadjaj godine koliko on zapravo ima nula uticaja na bilo kakvo ozbiljnije pitanje raseljenih, povratnika, sirotinje .Projekti rekonstrukcije milionski SE TROSE po principu veoma slicnom po kom i nasa vlada funkcionise : jako malo para na pravu rekonstrukciju i resenja a puno vise na plate project menadzera i troskove.isto ko i drzavni aparat i njeni uposlenici. A da bi nam bilo bolje s ANDJELINOM kao predsednikom to definitivnoo jer bi ove mladje generacije imale bolje uzore i zdravije okruzenje u kom odrastaju.nebi bile bombardovane nebulozama i kondradiktornosima , nebi se delile na seljanke i vernice.
zena je najvise medijski eksponirana licnost na planeti zemlji(googlajte malo )i super je ako je samo spomenula BiH a kamo li dosla ovdje....to s filmom ce biti vrhunac...ako hocete da se stanje popravi morate skrenuti paznju svijeta na nas jer ocito da si sami ne mozemo pomoci(troglava azdaha se ugnijezdila)kad andja dodje da ste svi u zboru i s osmijehom na licu!!!zaposlit ce domace ljude na produkciji sto promovise talenat domacih producentskih kuca,glumaca,te spremnost na suradnju ,snimati na lokacijama po bih sto promovise turizam ili lokacije za snimanje josh necijeg filma,i nas kao domacine!!! da Bogdom vecina zna sluziti mozgom ko sto zna jezikom.... Samo ti Andjo dodji,ja te prva vodim na cevape,burek,pa onda na tufahiju i baklavu !!:D
još da mi znamo te ljepote iskoristit nebi nam bilo kraja turistima :$
SVAKA JOJ CAST....
Dodje mi na prvu da kazem: \"Vid\' mi srca, ko tepsija\".. al opet...ko se zanima za moju zemlju...zahvalan sam mu, i postujem ga.
Tacno, izvinjavam se za gresku. Ipak se ne slazem sa aktivnostima u BiH i dalje stojim iza misljenja da te aktivnosti ne donose nikakvu konkretnu pomoc, iako je tako nesto tesko mjerljivo.
I tako se pod logom UNHCR-a nastavlja prica o nekoj tamo zemlji koja se zove Bosna i koja treba pomoc i koja nije \"normalna\" ni 15 godine poslije zavrsetka rata i tako dalje, i tako dalje...
@heinrich http://www.unhcr.org/pages/49c3646c56.html Angelina je Ambasadorica dobre volje UNHCR.
he he he he mogu mislit njenog odusevljenja... i komentara kad dodje kuci
Nije tacno da je ambasadorica UNHCR-a nego UNICEF-a sto je sasvim druga organizacija unutra UN-a.
Koju ljepotu ima bosna donja maucu,gluha bukovica to je sve