Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da neko kandiduje majmuna da pobjedi onu korurpiranu spodobu na ilidzi ja bih dao glas. No nisam dolje, a vidjet cemo imal iko ozniljnog kandodata da pobijedi onog smrdljivog korumpiranog nacelnika. Sretno iako mislim da nema s mali pojma, no opet bolje i majmun nego ona spodoba
Da samo njegov dzep dobro stoji. U to nema sumnje. Samo da spomenemo sto je zaje.bava.o oko izgradnje autoceste i prilaza gradu gdje je ocito trazio lovu. Niko dolje nista nemoze zakopati ako nece njemu kapnuti. Zato njemu je jedino dobro dok narod jbg glasat ce i dalje
Ova naša stranka će jednog dana promijeniti BiH, samo nemreš nadurat
@Muha997 valja nadurat velim
Nece nazalost moci od onog smrdljivog Memica doci na vlast, jer vecinu glasackog tijela na Ilidzi cine seljaci i idioti.
Sretno Anese! Momak je genijalan! Pravi izbor Naše stranke!
A ovaj bi za nacelnika - ja kontao po slici gore da je novi CD u pitanju.....
Mozda - ako mu Combe pjesmu napise
Cuda se dogadjaju... Nikad se ne zna, mozda je Memic dodijao vecem broju glasaca nego sto se misli.... ako ne proba, necemo saznati :)
Culi ste narode. Ovaj ce uciniti drugacije od ostalih i raditi za nas .. . . . . . . . . al u kurc.u
HAHAHHAHAHAHAHA Naša stranka je svakim danom sve smješnija i smješnija.
ko sef mu u njega, obecava i nudi nista.
@BLADE8 i nek bude 10% od tog broja, bit ce vrijednije od dvije dobro placene stolice od sefa u njeg, s kojih puca samo corke.
@BLADE8 i ona teta sto obrve crta, za ovu drzavu je korisnija od njeg, ako nista zivi od naroda a ne na racun njeg. :)=