Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ih se od tog broja prisjetilo zaklanih, u Drinu i njen mulj bačenih žrtava? Koliko ih se poklonilo sjenima zapaljenih u Višegradu?
Moje prezime mi govori da si obicna budaletina kao i oih 100-njak Srbo-cetnika prije tebe koji su mi isto pitanje postavljali. Ordinarna ljudska olos, soveni...... i nista vise, ni manje.....
Dokle god mi Bosnjaci budemo vrijednosti Bosne i Hercegovine kao sto su Visegrad ili Medjugorje posmatrali kao strano tkivo - nece biti Bosne i Hercegovine. Dragi Bosnajci prestanite pljuvati sve oko sebe. Mrznja nam nece pomoci da dodjemo tamo kuda zelimo stici.
cova idi to reci nekome kome su poklali familiju 1992
Neka taj narod malo zivne,a mozda Dodik digne ruke od hidroelektrane Visegrad jer nije mala zarada od tolike posjete Andric-grada ni za Dodika ni za Kusturicu.
Kad se Sodoma i Gomora pozivaju na Boga kojem su golem (biblijski) zulum učinili onda čovjek zna sa kakvim tipusom i njegovim "misljenjem" ima posla....bljak!
Tzv. andrićgrad je ustvari GENOCIDGRAD, jer je on ustvari spomenik genocidu.
Balince mora pokazati da je glup ma sta da je u pitanju.
Prema popisu stanovnistva iz 1991, opstina Visegrad imala je 21.199 stanovnika, od cega 62,8 % Muslimana, 32,8% Srba i 4,4% "ostalih". U gradu Visegradu zivjelo je oko 9.000 ljudi. Dakle muslimani su prije rata činili dvije trecine stanovnistva, a nakon rata manje od jednog procenta. Istovremeno procenat Srba u gradu se nakon rata popeo na 96 odsto. Kako vas nije sramota pisam vam u zvalje pogane zlocinacke.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A sto niste rekli da je Kusturica kao veliki srbin okrenuo crkvu u pogresnom smijeru samo radi estetike ? hahah
nikoga nije briga sta vi pravite samo ima jedan problem, ovo je napravljeno na bosnjackoj zemlji koju ste pokusali da prisvojite skupa sa placenikom nemanjom jer ste mislili da ste vlasnike pobili. Medjutim oni su zivi i trenutno ide tuzba u Strazburu. Moglo bi se desiti da ce te ovo morati micati odatle.
ee moj sodoma... nista mene ne zulja, a ti da si pravi vjernik potvrdio bi isto.. al ne razmisljaju svi kao ti.. ja imam vise prijatelja srba u tom entitetu nego sto ih ti imas... u svim gradovima tog entiteta, od obicnog radnika do predstavnika narodne skupstine RS-a... nisam neki jado kao sto si ti, jer ja sirim pozitivnu energiju a ne mrznju kao ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mislili ste napisati Velikosrpski kompleks umjesto Visegradski kompleks. Tamo imate spomenike Andricu,Njegosu a vjerovatno uskoro i Drazi, Kusturici i Becicu. Koja navala posjetilaca? Nigdje nikoga na slikama.
spomenik slavnom srpskom cici i to sto pre..bez njega andric grad ne bi bio kompletan..ravna gora pobediti mora
od potomaka fasista se nista drugo ne bi moglo ni ocekivati nego da postave spomenik fasisti. meni je licno najgluplje u svemu to sto je on vjerovatno pobio vise srba nego muslimana ali to je taj paradoks u vasim mozgicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Primate li goste Hrvate beć neko vrijeme želim da posjetim. Bravo, svaka čast
već*
Primaju, ko bosnjake '92.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)