Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nama je zao sto ste fasisticki nastrojeni prema BiH...
Bosanci uopše nisu napadali Hrvatsku kao zemlju, niti njene građane. Reakcije su samo bile usmjeren protiv Kolinde G.K:
Haman da se ovi nadaju da se mi sad izvinemo što je Kolinda blebetala ko ovca u Izraelu.
Hrvatska može odlučiti o našoj sudbini. Ako budu akceptirali granicu Srbije na Kostajnici ode sve u pm. A RS čini sve da ima dobre odnose sa Hrvatskom. A i Srbija. Pravi se autoput Banja Luka Gradiška pa za Beograd. Zaobiđoše Srbi distrikt. A tu ih se htjelo držati u šahu, a oni drže sad Federaciju tamo u šahu. Nema Evrope dok se neprođe granica RSa. Naši političari ništa nerade.
@Termiti Kako je zaobiđen distrikt Brčko? Trasa je usvojena i Brčko je dio trase.
A nije ti zao zbog pretjeranih izjava Kitare...
Ona je to rekla i tacka. Samo se sad pokusava izvaditi . Gdje snimak. Da nije rekla sami bi objavili snimak.
Pa šta se čudiš glupane,zar ne vidiš da je u tkz biH puno islamo-fašista koji reže kao kerovi na sve koji ne djele njihovo mišljenje i poglede na svijet. Pametnije ti je iduće godine kad bude Hrvatska predsjedala Europskom Unijom izblokirat i sankcionirati službeno islamističko-fašističko muslimansko vodstvo na razini EU,tako da istrunu u svom Fekalistanu na 23% teritorije
Strasno kako je Hrvatska od rata otisla desno i kako se ustaški rezim polako, ali sigurno legalizira....
Bas takoooo
Pa vi haman jasete dok vam se ne pokazu zubi. Dosta vas brate.
pa na kraju tko ne kritizira BiH - jedino mozda Turci, zato i zanjima trcite kao djeca u Africi kad vide bijelca sa bombonama.
Kada ce se Plenkovic i Kitarevic izvinuti BIH za UZP?! Ah da, pa nisu oni Nijemci koji se distanciraju od zlocina
Tvoja se krava zaobadala čobane, a ako je u pitanju oplođavanje imamo volova dovoljno samo reci!😂😂😁
Zao je meni, sto je tebi zao, zbog reakcija na permanentno medijsko portretiranje Bosnjaka, kao militantnih a koji to uopste nisu. Za je meni ljudi koji su prosli kroz Dretelj i Heliodrom kao i druge konc logore HVO-a, a koji je u stvari bio preobucena vojska HV. Zao je meni sto jos uvijek nisu pronadjeni ostaci ubijenih u “Vranici”
BIH je zao sto ima UZP susjede, koji kontinuirano podrivaju kredibilitet BIH, koji jos nisu odgovarali za skandal obavjestajnih sluzbi niti za uplitanje u izbore u BIH kada su iz susjedne vlade posjecivali opcine zacrtane osudjenim UZP-om, itd. Lista postaje sve duza