Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hrvatska (BiH) - jedna dusa, a nas dvoje… Nikada tu nece biti ni zice, ni zidova. BiH i HR su nevjerojatno geografski uzajamno upucene jedna na drugu, tj. doslovce su jedna u drugoj i suludo bi bilo graditi zidove… I ovaj nadolazeci Schengen je vec sam po sebi naporna prepreka, ali zato mi u BiH moramo ubaciti u 5. brzinu, te sto prije stici do EU kluba kamo i pripadamo, pa da zivimo kao jedna velika i skladna Europsk Obitelj kultura i naroda.
@0 dje si Thomson jarane sta ima kod skore i sta kazes , jedna dusa a nas dvoje ---ljubi tetka zalto svoje dusevno
@0 otisli bi mi u europu da nije sumskih i kamenjarskih zitelja ove zemlje koji opstruiraju sve sto je korisno za nju i njene gradjane u cjelini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Diži ogradu! Nema ovdje hajra!
...ne gospodine Plenkovicu nego zbog donacija iz EU koje dobijate kao i BiH za te iste migrante...e sad ce mi izbrisati komentar jer se ne smije pisati nista kontra kockastih...
A ko ce platiti ogradu? Ti?
Neijma se para za zicu lazove...
Đe si Plenković,mladi Tuđmančiću.
nece zicu iz 2 razloga... 1. nece da ogranici BiH sa HR jer jos sanjaju o BiH zemlji da pripoje. 2. skupo je to za njih.
kao i uvijek hinjavo.
Mi zelimo zicu i ogradu, da se ogradimo od vas.
bajke su na drugom spratu, prijatelju moj
kad bosnjaci krenu dobivat batine po sezoni nemojte kukati
@gooUser1572295283 nek u 23 posto zaraduju za hljeb
Sta vjerovati putinim placenicima gore od onog erdoganovog gangaša placenika
hajde vise porokajte se, samo laprdate
Pored takvog prijatelja kome treba neprijatelj!
Ma ba nisi imao para za žice, digao bih ti nju.
Sexualni odnos u kojem smo mi donji jedino