Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi Mamić rekao...mućko đubre. Eto to je on. Pljuno je na sve nas, i syebao nam naredne 3 godine života. Naredni izbori...Dragan Čović ima moj glas iz srca Starog Grada Sarajevo.
@majklfinli Nemoj Čovića birat svega ti
@majklfinli ... bošnjo bi bosnu dao samo da napakosti hrvatu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napocetku mi je bio drag kad se sjetim one emisije 60 min kad je Baketa nagazo, ali kasnije se vidilo da mlati samo na stranu u kojoj ima dobre talove to jest pare, Zeljko je prevara desetljeća.
NECES VISE ZELJKO Ovo je kraj
Propao je ko žeton! Sabina će ga nogirati!
Zalosno je kako klix pokusava izvrsiti pritisak placenim clancima i time degradirati covjeka koji je apsolutno ispravno postupio. Potpisati sporazum s desnicom ne znaci izdati drzavu, to ako je ljevica na vlasti ne znaci da su moralni i dostojni obavljati tu duznost...tako da bih zamolio klix poltrone da ne pokusavaju ukaljati ugled covjeka koji je ipak bio i borac i ljljan i dugogodisnji politicar!
@Idemo_dalje_ ispravan ahahahah lik koji živi u Sarajevu kaže da nije Bosna država Sarajevo! Idi živi u Mostar pasa hahahahha
bošnjo bi bosnu dao samo da napakosti hrvatu.
To što drži Titovu sliku u kabinetu 4 decenije poslije njegove smrti pokazuje da je Željko podanik kulta ličnosti, a ne sistema vrijednosti, kako on to nešto priča. To se može vidjeti kada kaže sistem vrijednosti Muamera Zukorlica. Ta rečenica ništa ne znači. To samo znači da Željko može promijeniti sliku, i umjesto Tita staviti Bakira.
Jer očigledno to je sada njegov sistem vrijednosti...
Budimo realni, niti je Željko Komšić Hrvat niti Bošnjak niti Jugoslaven. Niti je katolik niti musliman niti pravoslavac. Niti je ljevičar niti desničar niti liberal. Željko Komšić je nula od čovjeka.
@VinkoMaris on je smrad max level!
Izdajnice za sitne pare kakav ti država nego vas strah ako ova šestorka uvede red da će biti hapšenja eto što si se ti prodao serem ti se u obraz
Nooorooooood znooooooo!
DF je zelio stvoriti jak pro-bosanski CETVRTI BLOK, a ne koaliciju sa nacionalnim strankama (Kojovicev spin) i kao snazan cetvrti blok boriti se unutar vlasti protiv rusenja drzave. Tu mu je Kojovic podmetnuo klipove prvo eliminisuce male pro-bosanske stranke kao bajagi nisu ljevica a onda sprecavnjem DF-a,SDP-a, NS-e da kao BiH blok udju u vlast, kao CETVRTI NEZAVISAN BLOK i diktiraju procese UNUTAR VLASTI (A NE SA BALKONA I HLADOVINE OPOZICIJE.).
@gooUser1563569895 Buduci da je Kojovic uspio nagovoriti Niksica na tu veleizdaju gradjanske opciej za koju je glasalo preko 250.000 gradjana, DF je ostao sam i takav SAM pokusava unutar vlasti sprijeciti veleizdajnicku SDA da da Covicu treci entitet i plemenski izborni zakon.
Ivana Maric je odron od "analiticarke". Ubise joj predrasude i preferencije profesiju. A sto se tice ljevicara, nema bas takvih u BiH. Kod nas se svako ko voli druga Tita zove ljevicar. E pa nije.
@KremaZaCipele a Željko i Fahro su dno dna!
Ljudi, omladino, principijelni i zdrave pameti bez prostora za mržnju, hajmo organizovati miran marš iz Brčkog, Tuzle, Sarajeva, Banja Luke, Zenice, Mostara, Bihaća, Bijeljine, i drugih gradova naše nam BiH i da se svi nađemo u prelijepom bosanskom gradu Doboju, da se svi družimo, volimo, pijemo i zabavljamo! Neka to bude 8. Marta 2020. i da obradujemo naše dame!
Jedno je sigurno; da nije Željko Komšić ušao ponovo u predsjedništvo, Dodik i komunjara Čović bi sigorno već odradili veliki dio razaranja Bosne. Ovaj njegov potez je zaista nerazumljiv i zasada sigurno veoma štetan. Nismo nikada od rata imali perspektivniju i ovako konstruktivnu vladu kantona. Vidjećemo šta će biti sa obećanjima Komšića u vezi HDZ-vog zahtjeva za cijepanje Federacije BiH reinkarnacijom fašističke UZP tvorevine tzv "Hercegbosne".
U bih ne postoji lljevica nesto malo lici nasa stranka i u zadnje vrijeme je malo sdp krenuo prema sredini desnice.. Zeljko hm pa to svako konta gdje su pare tu je i on :D
Karikatura i od covjeka i od politicara.
Od covjeka do sejtana