Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema šansi da studenti pročitaju prijedlog zakona, izanaliziraju ga, pa onda imaju neko mišljenje. Kao i za ispite- zanima ih jedino ako ima kakva skriptica u tri-četiri reda i da im neko objasni sta to znači, hoće li moći prenositi više ili manje ispita, ima li socijalnih rokova?
odlazi u propast. Vide prof. dr. nego studenata. Pogledajte u zvijetu kako ide pa i u Hrvatskoj. Ne mozes biti izabran u vanrednog ili redovnog profesora dok prethodni ne ode u penziju. A kod nas u 40g redovni profesor, samo kod mas
konakovic i kolut nazad napred dva .
Konaković se našao Raspravljati o visokom obrazovanju . Pa kako te nije sram voditi polemiku i politiku sa Zavrsenom školom za nastavnika Fizičkog i ako je diploma upitna u tvom slučaju.
Katastrofalno i preskupo visoko obrazovanje počinje već lagano sa pripremama u srednjoj školi. Klix istražite koliko je studenata upisalo Medicinski fakultet ( budžet) a da dolaze iz Srednje medicinske škole Bjelave, najjače u državi, 6 odjeljenja u generaciji. Tamo se sistemski uništavaju generacije i ne daje im se šansa za upis na fakultet. Sa dvicama iz fizike za cijelu generaciju nisu prispjeli nigdje. Kriminal.
E jeste ga izanalizirali, svaka čast! Novinara treba kandidovati za Pulitzera.
PAZNJA gU…..376 se registrovao 05.09.2022. Provokator!
ovdje se samo drzava sprovodi u sarajevu kad ce na teritoriji citave bih u diplomama pisati bhs jezik a ne diplome na hrvatskom i na cirilici
Pitanje za klix, ko je autor analize, Dević ili čakijaš Zahiragić
Da dokusure ono sto je ostalo od naseg obrazovnog sistema. Jedna od glavih stvari bitna za prezivljavanje BiH se sistemski unistava. Jedni pa sad drugi. Svjesno ili nesvjesno rade na unistenju podloge nase drzave.
OBJAVITE OVO krajina.ba/preminula-srebrenicka-majka-sadika-mehmedovic-prosle-godine-sahranila-maloljetnog-sina/?fbclid=IwAR0VerDI45s0sA-z2_kHrNOWrztnxQv1L8prHb8ukL3xzwyh5q1cB8oG_NE
Škrijelj liže čmar Konakoviću pa ga nagradili
https://www.klix.ba/vijesti/bih/unsa-pao-na-svjetskoj-rang-listi-najboljih-fakulteta-nalazi-se-na-1714-poziciji/220805058
Ono ko' Zvizdic u prvoj klupi ili mi se cini?
Ovu šaku korumpiranog jada mijenja jedan slabiji kvantni kompjuter i odradjuje posao kvalitetno, precizno, brzo i pošteno! Beskorisne izjelice i paraziti zbogom!