Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam da je babi sin sabraniji al ovakve provale, Bože dragi? Pa gdje vi živite zeleni, uništili ste ekonomsku osnovu Bošnjaka u narednih 50 godina i još kažu \'\'sve smo ispunili\'\'? Ja licemjera, lažova i lopovske đubradi majko moja! U ramazan je SDA zabranjeno lagati!
sda ce pobijediti pa cete vi pjevati ove pjesmice s jos vecom gorcinom :]
ODLICHAN,Naziv>NAROD zna\"ukoliko je to,zaista ,TACHNO\"ako stvarno bude znao-OVA Garantura kandidata,zasigurno nece proci,i nema shta da trazi/ 50%-za 20god,a od toga je upola manje,TO je CISTI znak,vashe nesposobnosti,da bilo shta promijenite,misleci na boljitak SUTRASHNJI\" !!!
ne, nego za Harisa koji je bio dio SDA miljea. za Fahru kojeg je SDA stvorila. ili SDP koji bi trebao biti jednonacionalni, vehabijsko-mudzahedinski SDA, kao i vecina ostalih stranaka? bas za Leteci cirkus Ibre Spahica koji nikad nije bilo na vlasti. njegovi clanovi nisu lopovi da bi finansirali vasu \"odanost\" stranci. svi samo ne SDA. umrite na kanalizacionim odvodima historije ko najveci misevi.
BAKIRE, BAKIRE, doživjet ćeš užasan poraz na izborima, a sve to ti je smjestio TIHIĆ, koji je perfidan igrač, lažac i lisac. Nego dok je vremena, odustani !!! Pa valja ti Sarajevom proć\' . Sa tobom je već odavno gotovo, i sve šanse koje si nekad i imao, si nepovratno izgubio.
Pa plaćenici popusti više Bakira. On je što kažu čovjek iz naroda. Jedan od rjetkih koji hoda po gradu bez pratnje, nema vozača... Za kojeg drugog kadidata da se glasa? Za Harisa i klapu što kradu i zakuhavaju političku situaciju? Za Fahru koji je opranim parama od poreza napravio ruglo kojim je promijenio \"geografiju Sarajeva\"? Za SDP? Ups, pa oni i nemaju hrabrosti da predlože svog kandidata već hrvatima podmeću kukavičje jaje. Za Leteći Cirkus Ibre Spahića? Ma dajete, pa Bakir Izetbegović jedini pošten kandidat za člana predsjedništva.
HARIS = Lopina koje nema i javlja se samo pred izbore da nas podijeli, a on to \"unovci\"! FAHRO = Lopov ukrao Avaz i sad ce se on boriti s amfijom?! ZLATKO = Zna se... BAKIR i SDA... NAROD ZNA!
Gospodin Izetbegovic je u pravu, mislim da je on pravi covjek koji moze nastaviti stopama svoga babe, covjeka koji je znao biti i blag i ostar kada treba. Bilo je pogresnih koraka ali mozemo krenuti dalje, bitno je vidjeti greske i ispraviti ih. Bravo Bakire, narod zna !!!
pa ovi nisu ni svjesni koliko su odvratni većini ljudi..nešto mogu vidjeti putem ovih komentara a pravu sliku će dobiti nakon izbora
Nacionalističke \"politike\" isključivosti su na vlasti već 20 godina i vidi se da to ne ide nikako. Hajmo probati sa liberalnim, građanskim opcijama. Dajmo glas Ibrahimu Spahiću za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, dajmo šansu Evropi i vrijednostima 21. vijeka.
Ma bez Amerike ne mozemo do sigurne i stabilne Bosne. Mozes govoriti sta hoces i koliko hoces, ali samo uz pomoc SAD ovdje imamo mir. A koga je SAD podrzala? SDA! Samo mala permutacija slova i to je to.
http://nasastranka.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=417&Itemid=79 E ovi su jedino gori. Slusaj im proglasa, pa ovakav rijecnik nij bio ni 92. Svasta, sta bi od Nase stranke !!
Tako je, narod zna !!!
k.a.r.i.n.a. za izetbegovica
SDA ne laze Piramide postoje Ne postoji korupcija u BIH