Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove iz revoltza nabijem na .... Tek je 8 mjeseci proslo od formiranja vlade, a mandat traje 4x12 mjeseci = 48 mjeseci. znaci prosla je tek 1/6, ili 16,7 % vladanje ove vlade. Dakle, sve je tu negdje, koji procenat gore dole
sljedeći put manje ciljeva trebaju imati
SVAKA cast na ovome. Ovo treba redovno i sve partijice kontrolirati. Ima ih koji nista nisu uradili i to treba tjerati sa vlasti. Gubi zemlja i narod vrijeme sa takvim papcima na vlasti. Cast izuzetcima.
13,88 % ciljeva, ne mogu da vjerujem kako im je uspjelo da ostvare toliko ciljeva, svaka im čast.
Zato je SDP na federalnoj razini prebacio plan i to višestruko. Umjesto 15-tak, zaposleno je i uhljebljeno više od 300 kumova i kuma, prijatelja, rođaka, ljubavnica, propalih poslovnih partnera i sličnih. To niko u Europi nije uspio, pa prema tome: nemojte nijedne više protiv SDP-a!!!