Komentari (425)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci(ateisti,komunisti) su veći islamofobi od Srba i Hrvata!
@dezintegrator Pa možda nije taj ali ima ateista koji stvarno jesu,nisu svi isti.
@dezintegrator Ne znam , meni ne smetaju nikakvi fobičari volio bih da im pomognem da se riješe tih fobija koje ih sputavaju da normalno žive i ponašaju se.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Studenti se brinu za dzumu petkom i ne brinu ih uslovi stanovanja, bolji smjestaj, mogucnosti razmjene studenata i da se malo vidi kako se stice znanje na nekim drugim univerzitetima u Evropi. Ne brine ih politicka situacija.... najvaznija je dzuma petkom???
ala jebote pa gdje su ti sekularisti, po klixu vise samo fanatici. Kome vi maglu prodajete o bilo kakvim (fantomskim) sekularistima
Fakultet nije za muslimane.........imate Kur'an izučavajte, živite i hranite se
ja jednom klanjao podne u mostaru bila srijeda. pita me kolega sta ces u dzamiji nije petak. e takvi smo ti mi.
jebote dok pročitaš ovu šuplju ostariš , šta dramite oko ničeg.
Sekularnost ne znači ateizam. Ateističke "branitelje" niko ne tera da budu na molitvenim pauzama, to je predviđeno za vernike i na dobrovoljnoj bazi je.
Sporiti sa vjernicima na temu evolucije je vrlo slično pokušaju da se odigra partija šaha sa golubom -on prvo povalja sahovske figure, nasere na tablu, a zatim odleti natrag u svoje jato, da proglasi svoju "pobjedu".
Ovdje ocito se mijesa pojam sekularne drzave sa pojmom socijalisticke drzave. Kad kazete sekularna drzava zamolio bih ove koji su davali izjave, redom, da razmisljaju na sekularnu drzavu tipa USA ili UK a ne na bivsu SFRJ ili SSSR ili na neka druga neuspjela zatvorena i jednoobrazna drustva. Ako se danas na Yaleu i Oxfordu klanja dzuma otkud to da je BiH vise sekularna. Samo rehabilitacija svima da provedu par mjeseci u nekom od gradova USA da malo upiju pravog sekularizma.
Sarajevo je u srcu Evrope. U Evropi je Petak radni dan. Sarajevo će ostati u Evropi. Sarajeva će biti a sve drugo će proći.
ne uznemirava ih protustavni refererendum
Nauka nema nista s vjerom
Islam zakonom zabraniti
Ja sam vjernik i idem u dzamiju.Sagledavši cijelokupnu sliku stanja i okolnosti u državi, regiji, svijetu...la onda i u našoj zajednici....Ova odluka o dzumi je potpuno pogrešna, išlo bi se na dzumu i bez toga.Moramo da gledamo šta je najbolje za našu zajednicu a ne da tvrdoglavo guramo nešto što nam u datom momentu nije potrebno
Pasovic se boji da ce darvinizam izumrijeti. Ako su njegovi korijeni majmunski, moji nisu.
oh lutko moja, koji su korijeni u tebe? da se nisi direktno iz amoebe razvio?
@BiHDragon jah budale bogteyebo. Vala jesi majmun i to prve klase
PRIKAŽI ODGOVORE (1)