Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači sada ce BiH u idućih 17 mjeseci biti najjaca ekonomija u Europi :)
@BaustelaLowenbrau Ne ne. Najveca rastuca ekonomija. Otvori se granap u selu i to vec znacajno poboljsava ekonomiju.
SDA vise nikada nece dobiti moj glas.
ni moj
Evo vam moj prijedlog politicirari i glupi bosandjerosi!Posto ste podijeljeni u torove ko goveda, najbolje da napravite federetativnu BiH sa tri samostalna tora a glavni grad napravite na nekoj planini, i da se zove Tor-diskrit.Za presjednika postavite jednu gorilu, ja mislim da ima jedan fin majmun u zoloskom vrtu u Sarajevu.
Obećavam, ako mene izaberete, Hapa neće ostati kratkih rukava prema vama!
Kod nas je to opis posla kada vas narod izabere i da vam drzavni posao, presipanje iz supljeg u prazno. Jednostavno nemaju postovanja prema svome poslodavce, nerade svoj posao i sve poslove svode u domen politike mada je 99% cisto pitanje rada, znanja i volje.
HOHŠTAPLERI
postoji li kodeks za ove koji se smatra ju ne dodirljivm sta kaze zakon ima li iko hrabrosti makar javno opomenuti te koji se vec planiraju da su vladari naredne4 God. oni koji kroje sudbinu I mogucnost- nemogucnost zivljenja u BiH
Mogli su poceti odmah poslije prethodnih izbora. Neka traje kampanja neprekidno, neka se ne prekida. Ali dobro bi bilo da vode kampanju razvojem, a ne nacionalnim pricama.
@fantom slobode Ma jeste, ali u Hrvatskoj je nezaposlenost oko 17%, u Srbiji 25%, a kod nas 46%.
mater im treba j...t na protestima a ne slusat kojekakve ublehe do izbora...
Mandat traje 48 mjeseci. Konstituisali su se nakon 17 mjeseci od prošlih izbora a sa kampanjom kreću 17 mjesi ranije od narednih izbora. Dakle 48-34= 14 mjeseci uspješnog rada u skandalima, hapšenjima, pljačkama, ucjenama i krađama ! Obzirom na navedeno, ŽURNO su predložili akcize ( gotovina) te uzimnaje brojnih kredita. A ja vas pitam ko to može ober sposoban i čestit vratit tolike kredite za 14 mjeseci rada ?? od koje treba oduzeti i dva mjeseca godišnjeg odmora ?
Dozvolite da predvitim i predizborna obećanja: vjera, nacija, patriotizam, demokratija :))) Eto nije bilo teško !
@gradjaninsasela Još drug Staljin je rekao da samo strah čovjekom upravlja. Toplo preoporučam dramu Djelidba Skendera KUlenovića, kad sirotinja dijeli opštinsko zemljište. U 21 vijeku se to zove privatizacija a ona je jača čak i od starha vidiš stalno ih hapše a oni i dalje grabe i pljačkaju ! NAŠE !!
Glasam za stranku koja će ujediniti državu, sve privatizovano vratiti u posjed države, preispitati imovinu svakog, zaštiti radnika i njegova prava i pošteno platiti njegov rad, pokrenuti industriju, poljopriredu, reformu u školstvu, zdravstvu, sudstvu, policiji, stati u kraj kriminalu i osuditi sve one koji su doveli državu i njene gradjane u ovu poziciju.Stranke koje su na vlasti nisu zaslužile ni jedan jedini glas, jer su za ovih 25 godina samo obećavale, a znamo šta su uradile.
KOMUNJARO ! :)
Pa oni nemaju sta drugo.... Nista konkretno nemaju ponuditi biracima osim nacionalizma, prevara, podjela, laznih afera, periferije, prikrivanja kriminala, lazne vjere itd...
Ali najbolju kampanju ima SDA sa svojim nebuloznim izjavama poput one kako ekonomsko stanje BiH i nije tako lose kakvih zemalja ima. Umjesto da kazu sta su dobro uradili u zadnjih 25 godina osim smrti 100 000 ljudi, milionskog broja raseljenih, prodate teritorije, zrtvovanih ljudi, izdaje sopstvenog naroda, zaduzenja zemlje za naredne 3 generacije...
E da mi je samo otići iz ove zemlje, da steknem državljanstvo neke druge zemlje i da mi je svejedno ko mi je predsjednik. Ovde kako god glasao uvijek si donji, uvijek te zajašu ovi ili oni i samo isisavaju sve iz tebe. Bože, ako te ima, baci atomsku na nas, možda se nakon toga opametimo.
To se da primjetiti u Avazu i ogromnom degradiranju SDA,a novinari Scepu stavljaju u red svetaca i najpostenijih ljudi.Znam novinara iz Avaza koji toliko kudi svog gazdu,a ne smije nista o njemu negativno napisati. Toliko o slobodnom novinarstvu...
hmmm... klix briše komentar u kom yebbem mater vladajućoj bagri. da ponovim - yebbem im mater silno, a dodajem i "novinare" ovog licemjernog smeća na listu. glasajte za crne đavole, samo da ove njuške više ne gledamo. poslije i tim treba yebbati mater lopovsku, ali od nečeg se mora krenuti.