Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo bi dobro da procitate cv doticne, pa da pricu pricate, a inace je iz banja luke, optereceni, bolesni umovi, ministru i jeste mjesto za ruletom u koloseumu gdje obitava.
bosnjaci, pogledajte svoj psihijatrijski i ljudski profil, pa cete shvatiti sto niko nece sa vama...
ljudi, nemojte biti tako prosti. nije krivica gospodje Ane (po mom misljenju najljepsa politicarka u Bosni i Hercegovini) da ne functionise nijedno ministarstvo na drzavnom nivou, pa ni vanjskih poslova. Stvari treba radikalno promijeniti pocevsi od teritorijalnog uredjenja drzave. Neka Srbi vrate Bosnjacima njihov istorijski dio Podrinja (Zepa, Kopaci, Medjedja, Ustipraca, dijelove Srebrenice i Bratunca), a Hrvati Stolac i Glamoc i dijelove Drvara da se moze Bihac povezati sa srednjom Bosnom i Sarajevom i bice puno toga rjeseno. Zauzvrat bi Bosnjaci trebali dati djelove Brckog Srbima a Hrvatima omoguciti da formiraju svoj entitet. Ovo je prvi i najvazniji korak ka prosperitetu BiH
@cobanica ili čobanica Nisi ti daleko odmakla od ovaca , kad nemaš pametniji komentar. Nije sve u vrijeđanju nečije ličnosti.
Boze sacuvaj
Ma nije MIP za cobanice. Na Romaniju pa uzgajaj krave, ovce, srbe, radi nesto sto znas.
Pocela je realizacija dogovora iz Karadjordjeva II (Covic-Dodik-Tadic). Bojkotovanje federalnog parlamenta, Dodikove izjave da nece u ustavu drzavni sud,nastavak spiricevih opstrukcija,dolazak kucka Lajcaka uBiH,prijetnja da nece Ahmetovica za ministra, sad napad Trisiceve na Ministarstvo vanjskih poslova BiH (ovu Tricavu Trisicku pod hitno smjeniti ) I sta je na redu sledece.Sve je ovo rezultat prudske trojke sa Tihicem na celu i njegovi jednostrani kompromisi.SDA ako ste prijatelji BiH i za BiH pod hitno skidajte Tihomira neprijatelja BiH.
Da, trebalo bih smijeniti, i ministra i zamjenicu minsitra vanjskih poslova. Isto kao sto treba uruciti otkaze i velikom broj ostalih partijskih vojnika koji su namnozili u tom i drugim partijskim feudima (ministarsvima) na svim (bespotrebnim) nivoima vlasti u Bosni i Hercegovini. Krajnje je vrijeme da se porezni obveznici zapitaju kakve neodgovorne i nesposobne osobe finansiraju svojim teskim i mukotrpnim radom. Kada je u konkretno ministarsvo u pitanju, ova zemlja i njeni gradjani bi manje stete imali kada bi Alkalaju i Babic-Trisicevoj dali (i) visoke i nezasluzene place samo da ne dolaze na \"posao\" i ne stvaraju haos i dodatne probleme, izazivaju netpeljivosti i sire jako ruznu sliku o ovoj napacenoj i unistenoj zemlji sirom planete.
joj, daj boze da je tako u MVP...
evo još jedne dodikove ofundre koja se žali na nešto. sad će avaz zaštitnik bošnjačkih interesa da joj da prostor da pljuje po alkalaju.jest da je frajer židov al bori se za bošnjačke interese bolje nego i jedan drugi bošnjak u vijeću ministara.
a šta drugo očekivati od dodikove kuje?
Ovoj rospiji mora da je dodik naredio da da ostavku, kobilo glupa nije ti ni mjesto tu mars odatle.....