Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne stize u sarajevo nego u lukavicu
jos im bakir treba obezbjediti rucak i prevoz, koje ponizenje drzave, strsni
49Posto Ahiihihihi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stize gospodin i 20 vagina
Amerikanci su u Dejtonu i stvorili R.S.Prenjeli naziv Republika sa BiH na Srpsku.Dali bosnjacima,srbima i hrvatima ekskluzivne teritorije kao nagradu za prekid rata.A bosancima i hercegovcima dali da budu manjina u vlastitoj drzavi.I sad bosnjacima bitna vojna vjezba na manjaci a drina i hidrocentrala nisu vazne.Ja nista nerazumijem.
Nikad ljepsa turistkinja nije stigla u seher
Valja to nahranit
Da potpise ugovor o zajednickoj izgradnji hidroelektrane u Entitetu R.S,drzavi BiH.Ko ce potpisati medzudrzavni sporazum izmedzu Srbije i BiH.Pitam Komsica posto se redovno oglasava kako brani BiH.
Sad evo razmisljam nesto.. vi bosnjaci ste stvarno glup narod.. ili su mozda takvi vasi stavovi zbog mentaliteta, kulture.. ne znam.. Naravno cast pojedincima, medju bosnjacima ima ljudi koji su najveci intelektualci na balkanu.
Kad ana udari qharom od stol i kaze tko ovde pisa stojeci.
Kako hoce sletit na aeorodrom u Sarajevu? Taj u FBiH.
Cuj Istocno Sarajevo? Zar nece i u Listicu?
Ono nije ni zena ni musko nego ono - U Banovicima kad kazu ime Ana kazu Ono. Foooodil i Booookir, Ana - Onooo
Sta nas briga sto ona dolazi nesto bitno u PM
Ona i Biserka u klinču
Sve ovo ima veze sa NATO angazmanom u BiH, valja izmanipulirane ljude zabaviti (o jadu;-) necim drugim dok se NATO angazman ne zavrsi. Providni su to fazoni iz zlikovacke kuhinje u kojoj je glavni sef cetnicki vojvoda Seselj. Vucic je samo izvodjac radova a Dodik ce sve sto se od njega trazi izvrsiti, inace ode u tvorza.
Eto nam leže srpčadijske ne došla da Bog da
lezbe
Bolje i ona da bude nego neki derpe 😂😂😂
E jest bitna, ne bih da kamen isprljam od nju a kamo li sta drugo
jel ti pomogao taj komentar da malo sacuvas ego?