Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Amy je Amerikanka koja se udala za Sarajliju jos prije mnogo godina. Drago mi je sto joj pomazu... ali sto tako nepomazu nekoj nasoj bosanki?? Ona ima roditelje u Phoenixu i vjerujem da ce je prebaciti nazad ovamo, ima normalno vise mogucnosti nego neka nasa koja nikada nije izasla iz Bosne, haj da vidim gdje jos pise da su platili $10,000 eura za njen prevoz.
super ,bas mi je drago sto ce pokusati spasiti zenu, ali s druge strane nasi doktori su toliko jadni , bilo je milion slucajeva u kojima su se ljudi mogli spasiti izmjestanjem, a nasi doktori nisu dali...zadnji slucaj radiceva, a prije toga cura sa stupa..isto plin, bukvalno im nisu dali da ih izmjeste, kao ako potpisu to ce pokazati da su oni nesposobni.......
jel stvarno Amerikanka?
Zasto se nije ovako pomagalo onoj djevojci iz Radiceve ulice?
Da, Amerikanka je!
Cuj AMY jel to neka amerikanka udata za naseg ili je ciganka jer cigani vole ta imena Maradona, Winetu itd