Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lezi hljebu da te jedem SDA style..
Ove aktivnosti su najveca glupost. Donese neko na sjednicu 100 inicijativa nebuloznih, od kojih svaka bude sa razlogom odbijena, ali eto .. taj zastupnik je lafo aktivan.
@peticaaa Nooorooooood znoooooo!
ova mala recenicu zastavit nezna
bibija kerla se javila za diskusiju 71 put. pretpostavljam da je 50 puta trazila pauzu za rucak
Idi tintami ponekad i samo sjedi, nista nenrafi primices platu dobru! Kad vidis da becina dizu ruke i ti digni, a noge ces nama dizat! Mi iz SDO!
Pa se vi ljudi prepirite oko politike, ko je bolji bosnjak srbo ili hrvat, a nji boli neka stvar
Prica bake za nju https://www.facebook.com/amrahasagicsda/photos/rpp.657308571043030/660755417365012/?type=3&theater
Klasični primjeri uhljeba i parazita
Nooorooooood znoooooo!
od 10 najaktivnijih, 4 iz Naše stranke....al pusti to, zašto nema podataka za Pecikozu? Šta on radi, na šta platu prima? Kakva mu je uloga...? :D
Ona samo popravlja prosjek starosti zastupnika Skupstine.
Amra pametna, Amra šuti a svaki mjesec lova, da je u vogošći i dalje bi čuvala ovce u ulici porodice Hasagić.
Ja kontao samra najaktivnija, koliko joj se lupetanja prenose u medijima, a ona pri dnu. To znaci da osim gluposti, nista drugo nije izrekla.
E cuj Poturak u skupštini 😂😂😂
Delalic je posebno odvratan insan. Zao mi ga je zbog njegovog invaliditeta. Ali je kao covjek govnar pravi.. Vjerovatno politika djeluje na covjeka.
Ovo dvoje zajedno ne bi znali rijesiti anagram