Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On će dobiti novo radno mjesto u Maoči.
Mrš keru petokolonaški.
Znao je GAVRO da mu Zaluh nikada nebi da potpis da hitna Sarajeva prati paradu LGBT, zato ga je i smijenio. ZA proslu paradu svi znamo da je Forto izdvojio milion KM iz budzeta Sarajeva, za ovu paradu kriju izdvojena sredstva...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde da vidimo hocemo li imati bilo kakve promjene na bolje. Nadati se, nadati se.
Lopovi!Jedino sto znate je da unistite sve sto iole vrijedi...
a đi je onaj bakirov vehabija?
Mtel kolicija radi svoj posao. Posto su uveli signal Mtela u KS sada uvode kadrove bliske Dodikovoj i Covicevoj ideologiji. Glasali ste gledajte.
Pa sta ljudi fali Hitnoj,kakvi ste vi kreteni nema boljih ljudi..Ovo je strancko uhljebljavanje..A radnici hitne su super.....
@sipugabanjaluka1 pa niko ne otpušta radnike hitne vec direktora koji je te radnike doveo na prosjački štap tako sto je sebi povecao platu, platio doskolovanje iz budzeta hitne, a njima nista, također davao bonuse na platu samo svojim spijunima, a ostali nek crknu. Direktor se mijenja, a ne radnici!!!!
Troprstaši na djelu, Gavro sve potpisuje. Sve se plaća, Gavrilo, doći će i na tebe red da platiš svoju bahatost i idiotluke koje radiš ovom gradu, smradu ljudski.
Jel iz TROJKE?
Udala se za srbina
zašto direktor medicinske ustanove mora biti dr? niđe na svijetu. firma ko firma, treba neho sa HR i menadžment iskustvom a da ima dr savjetnika za medicinska pitanja. 90% posla šefa nije medicinskog karaktera.
Uspjeli su odabrati najgoru osobu u Hitnoj. Luđakinju bez odgoja i znanja. Twška vremena idu za Hitnu.
Ima podobnih poslušnika na sve strane... Činjenica je da su Udruženi uspjeli ukloniti sposobnog i čestitog koji je radio u interesu naroda, a ne interesa Udruženih
Je li to onaj sto svoju smjenu poredi sa srebrenickim Genocidom? Lik je radikal, vidi se u prvoj minuti.
Tesko da bi dobila ovu poziciju da nije udata Živadinović ...
Nije platio clanarinu.Stranka to ne oprasta.Ona te prati.
pa ovo je Zaihagic samo se maskiro
Vidi talibancica sarajevskih sto su se uzbudili zbog smjene njihovog brata. Sto ne idete u Kabul da pomognete braci nego se ovdje kurcite za tastaturom ?