Komentari (348)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god pobijedi stranačku mašineriju zaslužuje veliki respekt. Bravo gospođo Babić!
Tesko se boriti sa najvecim neprijateljima SDA, Zukicem i Sarajlicem.
uspjeh veliki i za nju i za Kasumovića pa i Hadžibajrića..s obzirom kakve su su im sve gadosti i uvrede govorili zeleni
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
pokrivena zena, uz to i nacelnik, nije nimalo lako u ovoj nasoj zemlji punoj predrasuda. Cestitam Amra.
Немате шта да се расправљате, побједа ове жене је Аллахова воља и крај приче. Вјерници побјеђују на свим странама, тако је суђено. Ислам доминира, ускоро ће судњи дан.
Gospođo, vrijediš više nego Predsjedništvo i Glavni odbor SDA, zjedno sa čitavim SBB-om! Pokazala si im ko je gazdarica/ gazda u Visokom - svojoj kući. Nedaj tim lešinarima ni blizu grada. Ako baš zapne ti zovi. Za njih je u Bosni glasala samo jedna osmina Bošnjaka!
нема она средстава да се са вуковима бори, а они само траже нове механизме блаћења и напада
Puna podrška izabranoj načenici..respekt.
Nije mi jasno samo jedno: Kako ovdje mogu komentari, a ne mogu za tekst "Jel to Rambo pobijedio"? Ne mogu vjerovati da je neko izabrao za nacelnika onakvog seljacinu..on nacelnik..kuku nama sa onakvim ublehama..on jw za koride, daleko je on svjetlosnim godinama od nacelnika..al to govori sve..kakav narod takva i vlast.
и ја се питам ко их бира*? И тако годинама.
Čovjek uči i griješi čitav život e evo dokaza za to, četiri godine nije malo al neka vam tako i treba kada padate na riječi a ne dijela. Sad cete pogotovo biti pa ako ne u najmanju ruku van margine znači daleko od centra kako moći tako i pomoći a to se zove LEFT - OVER ......
Ja sam iz Visokog i znam sta je ova zena uradila za ciju Opstinu u zadnje 4 godine, prvo hrabra pa postena i jednostavno raja sta vise treba da preko 12.000 ljudi kaze ti si ta kojoj sevides rezultati. Svaka cast i ovo nek bude poruka za ostale gradove kako treba za 4 godine
Naravno i ja slušam tu raju i njihovu hvalu. Sem naravno, priču nekih iz pokreta Bakirovih podrepaša!
Kasumović u Zenici, Baić u Visokom, svaka čast ....
Бошњаци напредују на свим правцима
Ako načelnica imalo postigne rezultate u borbi protiv korupcije i nepotizma i provođenja presude Sejdić i Finci, što je sve, anti SDA, minderaška politika, koja je vratila zemlju i narod u srednji vijek, svojim primjerom bi se pokrenula lavina pozitivnih promijena, ne samo u Visokom. SDA i HDZ, kao i njihove satelite, jednostavno treba pokopat , za sva vremena.
nacelnica da provede odluku "Sejdic-Finci"..... jarane ???
HEJ, budalčino - znaš li ti šta su njene inergencije kao načelnika. Opštinski atar, konju gluhovički i sviju ostalih na vlasti! Ti nisi ni izašao iz materine, a odmah o srijednjem vijeku majmune četnički! Mrš Lazaru, a da te prije toga Kačavenda pomiluje i pomazi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jes da si iz visokog, al svaka cast
Bravo Amra!!! KAd bi u svakom gradu pobjedili nezavisni bilo bi odlicno.
kako je lijepo vidjeti i neku zenu, na tako vaznoj funkciji...
Sad slijedi uvodzenje hidzraba u sve opcinske inst itucije
Pogledaj ovaj video Sarajeva iz 1941. Ni Adolf Hitler nije bio toliko zaglupljen i pun mržnje prema svemu drugačijem. https://www.youtube.com/watch?v=i64rKr-fe-Y Ne bih nikada podržao onu pokrivenu budalu iz A-SDA, čisto iz razloga jer nemam pojma ko je iza one gaze, niti mislim da javne osobe trebaju biti nekakve ninje bez lica, ali Amra nema veze sa tvojim razmišljanjem. Nemoj molim te da mi odgovaraš sa Hitler-Jevreji-folovi-golovi, oni čine 8% od ukupnog broja stradalih u WWII
@SuperBabo - malo se više zadrži na elementima sadanje Fašističke vlasti u Federaciji. Ni Hičo nije mogao da uradi, šta nam ovij narodni zločinci sada rade!
GRANDE FIJSKO: Poslanik SDA poziva BAkira na ostavku, BAkir odbija jer smatra da GORE NE MOŽE BITI ! Optimsiti ga uvjeravaju da MOŽE ! OD 550 000 glasova SDA IZGUBILA 225 000, POLA !!! I to nije kraj ! https://www.bhdani.ba/portal/clanak/1008/intervju-dana/dodik-Covic-i-izetbegovic-su-prolazna-prica
drago mi je da je zena pobijedila narod je izabrao znaci da je dobro radila svoj posao