Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se ovo Amir Zukić sredio kod Karabega pa preuzeo novu funkciju?
Cuj 7 dana da se obrne.Cak i moja nena se moze obrnuti kako oces za manje od 10 sekundi. Ne kontam.
Komentare ostavljaju iskompleksirani i neobrazovani ljudi i to je ono što je žalosno. Pročitajte CV ovog Amira Zukića koji je bio zamjenik ministra trgovine još oko 2000 i imao važne funkcije osim navedene dok onaj Amir nije ni "postojao". I nije ga uhljebio niko,ljudi,možete uspjeti učenjem i napornim radom jer da se diploma mogla dobiti komentarima na Klixu naše društvo bi bilo 99% obrazovano.
Vlast voli da se moli, ministri i pomočnici vole na kafu da bi ubrzali "maglu". Cijena je da ekonomski padamo, da nas svi normalni zaobilaze.
hahaha...pa zašto? da vam uplaćuje doprinose i poreze? nema smisla ovdje biznis nikakav jer je preskupo to. bolje je ici konobarisati vani... njemacka, australija, akansinavija...zaradis za dva mjeseca sto ovdje za godinu
Cak mislim da je on covjek koji je prijavio najveci imovinski karton prije ulaska u politiku, da ne bi doslo do ovakvih malicioznih komentara da je usao u politiku zbog novca.
Pricate o Amiru Zukicu koji je bio godinama direktor VGT Osiguranja, a koje je nedavno prodato po jako visokoj cijeni od vise od 20 miliona KM, sto je sluzilo kao primjer u slucaju Sarajevo Osiguranja. On na istoj poziciji nije bio prije 8-10-20 godina, nego prethodne 2, tako da u proteklih 10 on to nije mogao raditi na tome, nego neko ko je bio prije njega. Nicim, osim cinjenicom da nosi isto ime i prezime nije za poredjenje sa Amirom Zukicem koji je trenutno u zatvoru. Pogledajte njegov CV.
@dmachiavelli Kako ga je on uhljebio? Fino pise da pogledas CV,u kojem stoji da je ovaj covjek bio ministar trgovine prije i Baketa u SDA. Nisam tetka, ja sam tetak. (:
Šta je ovo? Pravi Amir Zukić se učetverostručio?
Nisam znao da postoje prave i krive osobe s istim imenom i prezimenom LJUBIČANSTVENA
@duchess Jbe se meni šta si ti znao a šta nisi!
A inspekciju ti šalju osmi dan.
Da ste to uradili prije 15 - 20 godina sigurno bi bilo puno vise szranih ulaganja i novih radnih mjesta.Sad kad je to u razvijenom svijetu svedeno na nekolika sata ili 1 dan kod nas se opet zadovljno sa jednom heftom.
Pozitivna vijest, mada na zapadu imaš država u kojima za 1 dan otvoriš firmu.
Pa kod nas samo da te sjebu sa svih strana... Dok otvoris radnju treba ti tona papira i dug period vremena a kad je zatvaras to je jos gore!
Znam da sam trebao brdo , ali bukvalno brdo papira, zivce kao konop debele i oko 2000 KM da otvorim obrt. O vremenu necu da govorim.
Hoće li obrtnici koji zatvore obrt imati bijeli hljeb hahaha
Nisam znao da se covjek moze proljepsati u zatvoru.
Muslimanska vera u Bosni i Bošnjački "narod" su nastali na sistematskom viševekovnom uništavanju svega hrišćanskoga,ISTINSKOM genocidu ,silovanju,klanju,nabijanju na kolac i pljačkanju hrišćanskog stanovništva.Vi ste poslednji koji možete nekome prebacivati i mudrovati .Srebrenica je propaganda NATO pakta i dečija igra šta ste radili Srbima i Hrvatima kroz celu istoriju GAMADI jedna.