Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo, pišnula sam se od sreće...
@TangoNaPucini odlučno odbijam da mi se stvore nove sinapse u mozgu na temu Zukića i orgazam!
@CheshireCat HAHAHHAHAHAHAHAH "the struggle is real!" (:
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad s mirom dokazuj svoju nevinost , a ne da se opterećuješ sa BAkirovim programom zapošljavanja 100 000 novih radnika ! U Bih razumije se !!
fuj kakvi podlaci na žrtvama rata zgrću bogatstva i krase svoju bujnu reputacuju kao da su veliki, mudri i pametni, uticajni ljuda, a ono hrpa bandita
što ga bake jebe :)
Vidi mu se na ćehri da vapi : Bakire pomozi...
Ljepota Joe :)
Tako je to kada te Bakir zrtvuje...
Čuveni gospodin lijeva ruka desni džep !
LOPOVE, UMRI U ZATVORU KLOŠARU ! ODAKLE VIKENDICE? ODAKLE IMOVINA? ODAKLE AUTA? CRKNI.
Samo Radonja moze raditi sta hoce,ostali u bajbukanu a Zukicu duplu bajbukanu...
Ko ce sad uposljavati ljude? Kako ispuniti Bakino obecanje o 100 000 radnih mjesta, ako glavni uposljac je trenutno odsutan. Nadam se da je neko iz SDA vec preuzo njegov poso.
Sto ih Bake trpa sada ,...
Nidji veze ba..ša je ovo baa..... ša je čojk raje zaposlio i ovako da završi....čojk se svim silama borio protiv nezaposlenosti i na kraju čuza...... ccccc Pravda za Zukića!!!
njemu je bolje u zatvoru nego 99% stanovnika što živi na slobodi.
jos malo ga drzite dok ne popusti i ne propjeva sve lopovluke SDA hobotnice
Ovo mu je Bake smjestio,ne mogu da vjerujem da ga neće pustiti,iskreno optužnica koja mu smješta je smiješna za ono što je uradio i koliko je krao u poslijeratnom periodu.
ja gdje će drugo ostati nego u pritvoru..
KAKAV KRIMINALAC,TREBA OSTATI PET DOŽIVOTNIH KAKVO JE TO ZLO! PRAVI ZLOKIĆ!!!