Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVA NAM JE DRŽAVA,NA KRAJU ĆE ISPASTI POŠTEN! E MOJ IZMETBEGOVIĆU,HVALA NA GAŽENJU BOŠNJAKA!!
Dragan Vikic ide na sud a ovaj dimijas i ratni profiter na more zemljo otvori se
mozes mislit ko vodi ovu zemlju ,stranac sam i nemogu vise gledat ovu nepravdu sta vam rade, pa imateli i malo snage da potjerate ove pse , imali iko da povede narod na ulice...
mozes mislit ko vodi ovu zemlju ,stranac sam i nemogu vise gledat ovu nepravdu sta vam rade, pa imateli i malo snage da potjerate ove pse , imali iko da povede narod na ulice...
Ako izađe, narod treba kazniti SDA, jer kako kaže Bakir ne vjerujem ja da je ovaj Lopov. Narode opameti se !
Meni nije jasno zasto ste protiv Zukica. Pa ljudi moji samo pogledajte taj intelektualno blagi osmjeh. Vidi se iz aviona da je Covjek nevin. Sta mu sve pakuju da se ibretis..Ma taj ne bi mrava zgazio, a vitrovace djeli i sakom i kapom. Evo mi rekose da se i plate odrekao u korist sirotinje.
dobrodošao AMiraga, ja sam i dalje na tvojo jstrani pusti priče, nisam prišao onima
Cudi me i ovoliko da su ga drzali
neka, i treba, neka vas ye__bu kad ih birate .. treba dobro da vam zaćeruju, svima po kući
Papak od ukradenih miliona pravi vile i sa svojom telećom glavom se šepuri Sarajevom u Armanijevim odijelima i ne može mu niko ništa. Mali čovjek ulicu pređe mimo pješačkog prelaza i bude kažnjen. SDA pravda.
Još jedna akcija uhvati pa pusti potpuno ispunila svoj cilj.
Ja jos nisam upoznao i vidio osobu da je clan sda a da je postena.Svi na isti kalup, sve ljigavci, seljacine i licemjeri koji ne kriju to. Znam licno neke kojima su gradjani dali povjerenje, pa to bi zgulilo kozu prijatelju da njemu bude dobro. Ne treba puno pameti da se skonta kako ce iskoristiti poziciju. Jadni Bosnjo i dalje misli da je to ona SDA na celu sa merhametli Alijom..e moj Bosnjo.
Zanimljivo je jarane, da se mogu raspoznati i po izgledu. Pogledaš ga malo pažljivije i vidiš da je SDA ublehaš.
urban i ti si jadan ako mislis da Alijin SDA bio dobar.To je isto da kazes da su vukovi nekad davno bili manje krvolocni.Vuk je vuk , ovca je ovca , voda je voda SDA je SDA a SDS je SDS. Alija je stvorio stranku koja ce praviti fildzan drzavu sa podobnim a ne sposobnim.Kardzic je stvorio stranku kojoj je cilj ubijati Bosnjake i Bosnu pripojiti Srbiji.Nema tu puno filozofije.Malo logike i malo istorije i to je to .
Izlazi Amir zvani junfer😂😂😂
Ovaj je nevin ko lisa ann
Zove ga Bake i kaze "E moj Amire sta ti uradise" kad on njemu odgovara "Ala volim ovaj rezim plata ide a ja lezim" smije se i cacka zube valjda jeo janjetine.
eh ko nam sve gaće kroji, a vidi tek ovog kraj njega.
ja bi ga samo zbog ove njuške sklonio u zatvor na koju godinu, da ne plaši narod svojom pojavom 😂😂
Sloboda za Amira. Na faci se vidi da je nevin.
Daj ne zajebavaj. Ti misliš da bi ovakvu ljepotu neko zguzio u tvorza 😂😂😂😂
@franzifranz Ima i oralno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)