Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dati ce Bog da se raspadate u najvecim mukama.
Kad odu nacionalnisti sa vlasti i dodje SDP. Odnekud cemo imati pare i necemo biti u kreditima. Odnekud ce nam minimalna plata biti 1000KM Odnekud nece biti korupcije, nepotizma, stimaljki i prevara i kradja. Odnekud ce ovo biti svicarska. Samo dok odu nacionalisti SDA sa vlasti, niko nece htjeti otici iz ovog blagostanja od drzave.
@DjikanuPodrumu...... Jbg. kad se lijepo pročiste spoznati će da nitko ne ostade, sve je to lopov, bagra i šljam . . .!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amir Fazlic se javlja nakon 4 godina sjedenja u drzavnom parlamentu i primanja plata na jaslama napacenog naroda i sad mu zao ako ne bude jos 4 godine sjedio i primo platu...
koji budu glasali bice kaznjeni.....jebiga zar to nije neko vec rekao u UN, pa cemu tolika frka.
meni je jedino jasno da SDP pored Zukana ima i Zekana
Amir Fazlic, Safet Softic i komp. vjeciti kadrovi stranke uplaseni za gubitak pozicija na listama i fotelja doveli do stanja u kantonu. U Krajini Sda izgubila gotovo sve nacelnike...u Zivinicama i Lukavcu takoder...tamo nisu povjerenistva uvedena...dvostruki standardi vrha stranke
Bakeetu bi trebalo dodijeliti titulu "VOJVODE" 👸 😂 kaze nasitio se ove u prijedsjednistvu
SDA treba ocistiti svoje redove dostaje Kukic vedrio i oblacio po SDA
Ko drukčije kaže, kleveće i laže, to je stara "komunistička" parola koju su osuđivali ovi isti današnji sda "demokrati", ali se mnogo čvršće toga drže.
Tuzla nije htjela SDA. Eto sada imate SBB i Fahra. Nek vam je sa srecom !
Sve goli lopov..
@MitarMiric1956 Kakvi su obuceni lopovi?
Zvijer gladna a kolac sve manji. Pocinje jesti svoj rep.
I onda SDA bagra priča o diktaturi i demokratiji.
SDA cisti stranku od korumpiranih pojedinaca a SBB ih kupi sebi.
jbm ti tito majku kud nas cete sve ne pobise
Tako i treba. Ako igrac igra protiv svoje ekipe on treba da se izbaci iz tima.
Koji ološ
Demokratski nema sta!