Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ti Kerime Čelik za svoju djecu napatio odšetu. Sjeme ti se zatralo.
Koje ljige od tužitelja, nebi me iznenadilo da ovo namjerno odugovlaće.
Ne znam...ovaj slucaj je i mnogo tuzan i mnogo iritantan. OnajSefic, ne moze covjek ni zivotinju vrijedjati pa ga porediti sa njom. Moj stari kakav je, jos i ratnim traumama, da se meni nesto ovako desilo, mislim da bi ovaj Sefic bio davno 2 metra pod zemljom. Pa makar ga odrobijao. Divim se ovim ocevima kako mogu da ga posmatraju mirno licem u lice.
Kako mi je zao ovog covjeka. Imao sam priliku sresti ga uzivo i nimalo se lagodno nisam osjecao. Toliko ljudskosti, topline, postovanja i nevinosti ovaj gospodin ima u ocima. Ne daj boze da iko prolazi ovo sto on i otac druge stradale djevojke. Neka je bog uz vas i da sto prije ovaj kreten bude osudjen. Za njega je Srek primjer ljepote.
ovakvi sudovi i tužilaštva nemaju nikakvu svrhu postojanja Oni su sami sebi svrha a zaštita debilima ,kriminalcima i ubicama
E sada sam bjesna na ova dva oca. Dva nesposobna muskarca koji se puste da ih se vuce za nos. Kako vas ba nije stid da vas prave ovolikim majmunima??? Kakvi ste vi samo letargicari. Izgubili ste kcerke i ovako se nosite s tim?! Da vas prave budalom? I neka vas prave budalom jer to i jeste!!!!!
I ovako i onako ce dobiti maksimalnu kaznu, bespotrebno dizanje tenzija, realno 100 puta mu je gore u pritvoru nego sto ce mu biti u zatvoru. Ovaj otac se nije bunio dok je premijera SBK Mlivu vozao od guzare do guzare i sa tala u novi tal, bezveze dize tenzije, a realno u nasem pravosudju ima malo pravih profesionalaca
gringo, neznas ti Amira, raspitaj se ko je on pa će ti biti jasno.
sta ima veze premijer usk sa smrti njegovog djeteta kakav ti je to retardiran komentar bas si debil pravi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dozivotna samo,.i nikad vise SDA vlast da se ne ponovi,..
Cirkus zvqni Sadakistan
Jebeš ovakvu državu i sudstvo
Da li će netko iz nesposobnog tužiteljstva biti suspendiran, otpušten, ostao bez plaće...?
SDA JE KRIVA ZA OVAJ JAVAŠLUK NARODNI RECENO
Tuzilastvo i sudovi su rak rana ove drzave! Kad se sve zavrsi, trebaju porodice tuziti tuzitelje privatnom tuzbom, i od TOGA naplatiti lovu...
To je SDA tužilaštvo, uvijek na strani korupcije i kriminala. Gade mi se svi kadrovi SDA, nema tu ljudi, samo zvijeri i svi zajedno trebaju da leže 10 godina pa da im onda tek krenu suđenja. FUJ STOKO!
Ovdje je ocita nesposobnost tuzilastva, mozda i inspektora koji su zafokumentovali ovo djelo. Advokati se hvataju za sitnice i greske koje se pojave tokom postupka i ne ne bi bio prvi put da predmet "padne" zbog nesposobnosti tuzilastva, a veci je problem sto oni ne snose nikakve sankcije.