Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je vise fascinantno sta nase fucking tuzilastvo radi ?
A sta ce radit, Bevanda sve po zakonu radio. E drugo je sto su carsijaneri htjeli mnoge stvari mimo zakona provuc
Sta ti ima biti fascinantno, zivis u najkorumpiranijoj drzavi u europi. I to je prije svega društveni problem a ne politički
Iskreno ja ne vidim svrhu ovih sankcija
Sta je sa Spiricem ??
Ni razblazen s vodom ne prolazi, hudnik nas Bevanda.
Čemu služe te sankcije,izgleda da ništa ne rade.
Lik vjerovatno jedan od najbogatijih u BiH i "sve po zakonu" kao kod Brankovica. Kladionice zakonom (hadezea) zasticene. Cvijeta biznis. Dotle mrcvare jedinu zemlju i drzavu u kojoj su se mogli tako obogatiti. U Hrvatskoj bi ih EU vec nahvatala kao i desetine korumpiranih ministara i direktora koji su tamo zavrsili u zatvoru.
.....
Ovo uho čuje instrukcije gazde čak i ispod 2 kilometara dubine, znači kakav radar druže.
Ja ekipe i pablo bi ih se odrekao
Ružno derpe sa minđušom.
Ma bio je Bevanda u pravu. Nisu nam trebali izbori. Sve ostalo isto a pare se potreošile. U suštini samo Bakir popušio. Jah, pomalo i mi bošnjaci, isključivo svojom glupošću. Bevanda, nedaj nikad više pare.
Targetiranje Bevande.
Sta je sa Bakirom
Ovim sankcijama samo jacaju nacionalizam...a ima i ono kad izraze zabrinutost ili cak duboku zabrinutost. Oni sankcije dodiku a on to iskoristi kaze eto vidite dragi narode ameri nas srbe nevole pa hop dobi izbore.
Tipujem na Farisa Gavrankapetanovica
This is pathetic attempt to distract Bosnian people from the fact that you just implemented segregation and similar racist election law to the racist laws in USA shut down by Civil Rights Movement in 60ies. I dont know why did USA diplomacy turn its back to Bosnia, my guess is you are being fed lies and bad intel by some HDZ operative, but I really hope whatever you planed it works for you, because it is going to be really hard for USA to find any partners in the region for a long time.