Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedavno mi je neko rekao da ce Integral biti skinut - razlog, tenderi za izgradnju Koridora 5C, ogromna lova. Ovo je bukvalno igranje EU I SAD sa BiH.
njega je Bog skino prije amerikanaca
JOS ZESCE, ....ZMIJA SE TUCE PRAVO U GLAVU!
Dodi
Jadni smo mi kad Amerikanci moraju da fataju nase KRIMINALCE i firme, racune da stavljaju na crnu listu. Opet kazem hvala im.. al ovo je jadno!! STA NASA SIPA RADI?
SIPA JE SAUCESNIK..
Ovo je dokaz da sankcije nisu mrtvo slovo na papiru. Bude li sutra nereda po Mostaru ko je slijedeci za crnolistasa?
Eto vam korupcije i mafije na djelu. Amerikanci. Ovo je bruka i sramota... eto ko nama prica o korupciji i mafiji.. a najveca korupcija i mafija kod amerikanaca.
Nedaju mi da komentarišem ramine sinove,ima li kakvih sankcija za klix?
E cuj skinuli Integral inzimjering, svasta... Kada ce Pro inter na crnu listu ??? Ako je zelja nauditi Dodiku, Pro inter mora na crnu listu i probleme s racunima. Ili Trojka ne da ?
Slobodan Stanković je prijetio da će gosp. Murphya lično oralno zadovoljiti ako ga ne skinu sa liste. Nakon toga, Murphy, vidno šokiran, je popustio. :-D
Znaći samo rikavela skida sa sankcija....jbg
to je Dodikova firma i bila je bukvalno stala s radom..skinuta sa sankcija uz dogovor..i sad ce Doddy koji mjesec igrati za evropsku BiH i onda opet u krug, prsestati biti Dody, postati Dodik Tri Prsta i onda opet kako se ukaze potreba, a mi ćemo se u medjuvremenu svadjati, kriviti Srbe,Bošnjake, četnike i ine za izdaje
jeli ovo se prepali Dodika pa Integal skinut sa liste
KAD CE VUCIC I BEOGRADSKA EKIPA NA LISTU SANKCIJA?
Odlazeća sdministracija, čekamo da se Željko slika na tarabe od bela kuća
Dabogda i sve ostale ovako skinuli sa sankcija...
firma je slinuta zato sto su se pravni nasljednici odrekli mileta i zlocinacke politike.