Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehaner komsic i svepo ce ovo rjesiti
Sta je 40 miliona kad se od akciza sabralo milijarda pa opet negdje nestale hahhahaahhaah
da smo glupi - glupi smo, da su nam svi političari shoopci - shoopci su, al' da nam pametuje oko trgovine ljudima i sl. neko ko je te ljude de facto pomako s kućnog praga... e to je već do kraja licemjerno.
Samo lopovima ukidate, mi svakako nemamo nista od toga. Dobro ste skontali nakon 25 godina
Prvi put cujem/citam i da nam se daju pare za to..😅 Pa nemojte Ameriko molim vas, kako ce se guzonje vozit’ u goloj opremi Audija A8?
"...zaista treba istraziti prave razloge zasto bi nam Amerikanci uskratili pomoc preko USAID-a ,vidjeti kako se u USA bore protiv ilegalnih migracija i primijeniti iste mjere,Ili su skontali:ovi Bosanci svi imaju kucu ili stan,svako ima auto,mobilni telefon,internet,skijaju na planinama,putuju,grade autoceste,puse Marlboro,pa se s pravom pitaju,kome mi to humanitarno pomazemo.."
motaj kablove gasi mjesalicu, pravac Njemacka!
BiH neka uzvrati protjerivanjem Incka. Svakako sve probleme koje imamo, dolaze nam preo ovih vještačkih predstavnika. Najbolje je da narod izglasa jednog čovjeka koji će voditi državu, a entiteti nega glasaju za čobane koji će voditi te torove.
Mi smo jednostavno glupa nacija naviknuta da nas se ugnjetava! Uzmimo za primjer Hrvatske i koliko je ministra i politicara smjenjeno i po zatvorima radi korupcije i imovinske kartice... da ne govorim o drugim zemljama. Ovi nasi mogu kako hoce i narod suti. I to imamo vise politicara(lopova) nego pola Europe zajedno. GDJE SU SVE TE DONACIJE OTISE HALOOOOO NOVINARI; RADITE LI ISTA?
Misiz Glick, nase vlade nisu sposobne ni za sta, vas novac odlazi u dim i politcke dzepove. Pokusali smo se izdici ali su nas prodali Zeljko Komsic i Fahrudin Radoncic (Komsic neocekivano). Ukinite novac, mozda narodu svane.
ja da hoce ukinuti..to bi bio najbolji potez.a usput da ih nekoliko desetina stavite na CRNU LISTU..
Zazvonio alarm,mi neznamo gdje su pare išle i gdje će ove ići,samo se broj tajkuna povečao i neke stvari postaju očigledne. Treba uništiti Konakovića,Fortu i ostale patriote i nalijepiti im sda naljepnicu na čelo,a narod se ne pita nizašta kao i dosad.
@fare123 Fare jarane, sta su ti oni krivi?? 😄😄😄
Pa to i jest politika rs da se Amerika udalji i da bi nas mogli prozivati kako vec prozivaju a ujedno da se poveca Ruski interes
milioni gore dole a nama ona stvar...vlast kakva je da je nema isto bi bilo ako ne i bolje
sta ce vam amerika ako stalno lizete dupe Turcima i ostalim arapskim/islamskim zemljama.. eto vam njih brate. stalno pljujete na Trump-a, na zapad itd a svaki SDA Taliban da moze bi prodao i kci i zenu da ode raditi na zapadu. A samo pljuje
samo zavrnuti pipe ova politička klika jedino taj jezik poznaje i jedino tako mogu uslijediti promjene