Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino Čović bolje glumi od Šolca. Lica vas odaju i čitaju se ko otvorena knjiga.
Klikse , covjek se zove Petar Herceg TOMIĆ a ne TONIĆ kako vi pisete. Kad čovjek dobije Medalju časti, tj. Medal of honor za koju je general Paton rekao da bi svojv generalski cin zamjenio za nju red je da mu fino ime napisete.HVALA
Klix je u pravu. Covjek se zvao Petar Herceg Tonic. S tim da Tonic nije prezime vec nadimak koji je on amerikanizirao i koristio kao prezime TOMICH. Zbog toga je potraga za rodjacima trajala dugo.
ja farse, strojar na brodu, nek se nešto dešava, ima li Artuković spomenik i on je ljubušak
Budalo, kakve to veze ima što je bio strojar. Spriječio je eksploziju broda i tako spasio mnoge živote, a sam je pritom poginuo.
Bosna i Hercegovina je jezgra hrvatstva....vise nego Zagreb koji je pun doseljenika iz austrougarske.
Marijanb… bh katolici koji su okupirali Zagreb i dosta gradova u Hrvatskoj su karcinom naseg drustva.. leglo korupcije, kriminala i lopovluka
Jest da bi ćoviću i večini ljubušaka draže bilo da je Petar bio na drugoj strani, bio bi veći i bolji spomenik, čak bi i ulicu mu dali, ali eto, šta je tu je. Svaka čast Petru, na žalost, za večinu hercegovaca je izdajnik.
Ne seri! Za većinu muja je izdajnik.
Tada se Tomić borio i protiv NDH i svih crnokušaljaša iz Hercegovine.. Slava heroju.
eto bilo vas je i na pravij strani u 2. ratu
Opet neki igrokaz iz Paganije?! Ako se ne maše izraelskim zastavama onda su tu američke. Dupelizanje je nova karakterna crta koju žiteljima Paganije usadjuje nekadašnji Jugosloven, štovalac ćiriličnog pisma, skretničar vodotokova, superljigo Čović.
Vidi Cove starog komunjare
Cekaj ovaj dobio medal of honor sto je spasavo brod u Pearl Harbor, kakve veze ovo ima sa Croatia osim sto je ovaj eto rodom hrvat??
Books are your friend
Samo sto su se ujkani tada borili protiv njega a danas mu dizu spomenik 😂😂😂
kakvo ocito ulizivanje
Jedini Ljubušak koji se borio na strani Saveznika...i još je poginuo prvi dan rata. Naravno da mu treba dići spomenik.
Čovke sve karte ima u rukama.Moze biti i vehabija i komunista i stašau i odcjepljivač i veći katolik od pape.Zaheban igrač
kakve smo mi budale podizemo spomenik Americkom Heroju😂 Amerikanci zapoceli indetektno 2 svjetski podrzavajuci Hitlera I boreci se na njegovoj strani. Rusi su podnjeli najvecu zrtvu sto je istina Amerikancima Koji su pobili miljone ljudi nevinih po svjetu u Americi Ruse kipove Americkih heroja jer su otkrili da su bili ubice
Evo ti minus zbog"miljona"😂
Naviklo se kitit tidjim perjem, djaba sve