Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel biti šta za jesti piti da obiđem to? :D
ovdje kod nas danas svaka budala gradi gdje stigne i sta hoce
I do kada ce se ovo moci vidjeti uzivo, kada ce je skloniti?
Ameri sto niste kakvu fabriku postavili...!
ovdje je jedina simbolika koju vidim to sto ce instalacija biti postavljena naspram US Embassy..hahahahaha
A zasto ne pisete kada ja dodjem i "outsource'am" par hiljada eura u svoju zemlju...
A uskoro se postavlja i križ na Zlatištu!
Ne samo križ, ja sam cuo da i krst hoce da postave, a to je sve zajedno jedan veliki plus za Sarajevo. Jedino me brine odabir materijala, drvo gori, zeljezo se krade, a kamen odnesose huligani. Bolje bi bilo da to nekako laserski projeciraju na ovaj americki plakat.
Križ će da šalje poruku da je sarajevo u biti krišćansko, a da su Mošnjaci tu samo gosti i da je vrijeme da odu!
Sta ce nam ta skalamerijs ziv bio?
Pa to je umjetnoooooost ...:)
Američki umjetnik je očigledno zalutao u naše krajeve, jer ne zna da se svakodnevno kroz demonstracije koriste "prljave" riječi ali bez predstavljanja kao "modernističke skulpture", već kao sredstva za svrgavanje bahate i bezobrazne vlasti...Ovdje je život puno zanimljiviji od onog što nam pruža konceptualna umjetnost. Zato - "hajde pope van???!!!!"
hollywood