Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Jedan od učenika Pharaoh Lewis prokomentarisao je da je očekivao stari srušeni grad bez urbanizacije ili razvoja" na veliku zalost, vecina mladjih amerikanaca ima takav dojam, a niko od starijih amerikanaca ih ne zna ispraviti, jer i oni misle isto..
Kakav glup komentar pakice. Eto američki tinejdžeri treba da imaju znanje o Bosni. To kao ti znaš nešto o Bangladešu ili Filipinima? Ne vrti se svijet oko Bosne na tvoju žalost. Što je najgore takvih glupih mišljenja kod nas ima na svakom koraku. Uvijek se čudimo što drugi ne znaju za nas, što ih naša tragedija ne zanima i slično. A nas ne zanima ama baš niko osim nas samih. Ko što nikog i ne zanima.
ne znam nista o bangladesu ili filipinima, ali isto tako necu rec da je tamo gomila sranja i skršenih stvari, jer NE ZNAM! tako isto mogu i oni reci: nismo znali kako je, bas je gotiva! a ne: mislili smo da je krš do koljena, a vidi, nije.. no, hajde, nije ni bitno, pobogu, tu smo da dijelimo misljenja :D zivjeli vi meni 100 godina :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahahaha... Sarajevo i Manhattan, ma potpuno isto :) mozete misliti kakvu je rusevinu ocekivao da je u tolikom iznenadjenju uspio izjednaciti Sarajevo i Manhattan
Vjerovatno je postavljao paralelu Sarajevo za BiH isto sto i Manhattan za USA. Pretpostavljam...
Ovi učenici su sinoć sretno doputovali u Sanski Most i smješteni su u kuće porodica. Kod mene su dvije djevojčice, super im je ovdje veoma su sretni, a i mi jer nam se pružila prilika da upoznamo druge kulture i narode.
eh imace sta vidjet
dobro došli dragi gosti
Urbanizacija ? Gdje on vidi izgradnju ? Bolje da ste otisli djeco u Keniju, vise bi imali toga za vidjeti.
Ma neko doveo raju iz razreda a vidi se u kakvu školu ide a ono odmah senzacija. I to vodaju se po političkoj nastavi. Postoji li pionirska dolina,zemaljski muzej,galerije, vrelo bosne, bjelašnica, baš čaršija,zetra, inat kuća. trebević avi spomenici nastali na diskutabilnoj temi još ih odvedite na kovača aliji i to je to.
kakve su nam ovo debele crnčuge poslali...zar nije bilo nista sexipilnije...
Bosna je velika kao najmanje Velika Britanija. Trebamo učiti zapadnjake toleranciji. Zbog toga smo najznačajnija država. Rat je došao izvana, iz bijeSr. Bosna je kao najljepša pjesma sevdalinka, teško ti, boli,...a fino ti!
U Bosni NIKADA NISI SAM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sto je to naša Bosna mala,pa kao ne trebaju da znaju?!po meni je mala,za razliku od Amerike samo zbog granica,nista vise.
Imat ce utisak kada cuju "Himnu za JMBG"
Moj kolega iz Tuzle je u svoju porodicu primio dječaka iz njemačke i već devet mjeseci živi sa njima, čak je naučio i bosanski.
Pretpostavljam i prve rijeci. Mi bi i nijemog nagovorili da sta o'suje :D
Pa šta da ti kažem dečko vjerovatno i psuje, psovka je legitiman oblik komunikacije u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dragi moji Ameri, nije to ništa, mi vam čak znamo šta je nutela :OO Debili xD Najgora nacija po pitanju obrazovanja, opće znanje da ne pominjem, vazda ih ismijavaju po raznoraznim emisijama
pa samo dvoje normalnih ovi nigerovci prevladali...ebeš tu ameriku
O majko mila, Sarajevo, urbanizacija, razvoj, Menhetn, avioni, kamioni, brodovi svašta nešto
Da nije velikosrba i bilo bi k'o Manhatan, pazi ne Srba, nego velikosrba=četnika.