Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka prije 2 sedmice prvi put cuo za njega!
Provjereni prijatelj BiH i pohvalno je da se neko sjeti bar na ovaj simbolican nacin.
BOG TE BLAGOSLOVIO.
Hvala Vam gosopdine senatore za sve! Bosna pamti 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Fino dole od tebe
Kako nas nije stid treba covjeku izgraditi spomenik veci od avaza.
Tek sad mu daju poklon.
Skaka svaka cast ovako to rade pametni političari
Abdulaše Skako poljubi ga Dole.
Gdje ste iskopali ovaj hodajuci les?
Pa imaju oni sve kljuceve od ove drzave. Kriminalci u vlasti zive od novca Medjunarodnog monetarnog fonda. Mi smo u njihovom vlasnistvu.
Samo mu ga nemojte kod prvog nesporazuma ponovo uzet...
Komsic se trwba izjasnot kap bosnjak
Olakšajte vi mladim parovima da dodju do ključeva stana, pa im iste uručite...kako ne bismo postali zemlja staraca. A ove dupelizačke nagrade "ključ grada" "plaketa grada" okačite negdje !
Jedan od inicijatora uništenja Jugoslavije koja je u svakom pogledu prijetila opstanku Amerike...
Jugoslavija prijetila opstanku Amerike?!!!!! Od srca me nasmija, hvala!
@Exigne cuj u svakom pogledu prijetilq opstanku Amerike... hahahahaha Svaka cast Jugoslovencima ali sami Teksas je jaci bio kamoli cijele Amerike. I nisu Jugoslaviju Amerikanci razbili nego Srbadija. Ja kako pamtim Karadzic je nadgledao dok Sarajevo gori, a ne Bob Dole.
Amerika je zaista u nekom periodu pomogala BiH a posebno zvanicnici poput Dole-a, Clintona i ostalih. Grad Sarajevo sa Skakom na celu radi dobar posao.
LMAO
Skaka zaista radi odlican posao gradonacelnika i svakodnevno pokazuje samo rad, projekte, promociju Sarajeva...... Vjerujem da mu mnogi zavide jer je nekim domet objava na FB.