Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Špirić uredno prima plaću godinama, malo je protiv BiH, malo za BiH, sve svoje zaposlio, što bi rekli PRAVI PILITIČAR BiH. Ostalo ga puno ne zabrinjava.
Covjek je otkad pamtim za sebe u parlamentu a i malo malo nova kola padnu na racun naroda
Jel i ovaj iz mijesanog braka, nije dovoljno dobar Srbin ?
najveca nesreca BIH..manipulator cijeli zivot ..najodvratnija njuska.......
Ne sekiram se. Spiricu su djeca bosnjaci. Sve sto je uzeo ostat ce nama, a uzeo je masu. Dodik na aparatima. Bosnjaci opet dosli po pare nepozvani.
Nemojte tako o covjeku, nije on jos ni jednu bukvu posjeko u sumi, a kod nas se Samo za to ide u zatvor
snsd.. gdje je tu dodjikan ?
Dajte vi meni da se ja nakradem od drzave milione nek me USA i evropske zemlje stave na crnu listu nemoram nigdje iz bosne ha ya cuj on se sekira sto je na crnoj listi jedino ako ne bude uhapsen i u prdikani
Da nema kriminalaca nebi imo tko vodit ovu drzavu...
Klasicni uhljup.
Cudo!!! Jedan visoki politicar u BiH korumpiran... nevjerovatno...
kad mu vidis zvalje sve ti je jasno..svaki od njih drze jedan drugog u saci..to je go kriminalac
kako ba umijesan u korupciju, kad je izabran da konrolise regularnost izborne komisije. nema on nijednog oraha u dzepu (šatro), samo u inostranstvu!
A tuzitelji sta rade po tom pitanju???? Sad ce doci nove strane sudije da ovo pociste jer ovi samo dzaba primaju platu od vise hiljada za status quo.Cast izuzecima koji se ne mogu vidjeti od ovih sto ih pretpostavljam saplicu gdje stignu.
M nije,divan covjek i humanista..Inace dobar ahbab Dode i Bakira...
Samo on?
Jedan od mržih podstanara ove zemlje,poslije Bulevara i njegove mamice koju smo mi muslimani,bošnjaci raskurčili,od glave do peta hahah
eee moj nikola