Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav treći svjetski... pa treći svjetski rat traje već 20 godina ovo sa korejom je čista zajebancija od koje će neko malo profitirati, skočit će cijene nečega, dionice.... koreja nema ništa vrijedno da bi se zbog nje ratovalo... ameri Kima mogu upucati daljinskim iz Wisconsina...
onaj ko baci atomsku na ameriku tetoviram njegovo ima na obrazu i djete nazivam po njemu. i pokrecem peticiju da se ulica u kojoj zivim nazove po njemu. osim ako nije dusanka majkic, ona ima gadno ime i izgkeda kao pickaa sa ocima
Kralju,hahahahahaaahaaahaaahahahaaaaaa
USA AIR FORCE open the fire now!
trazi guzici cepa🇭🇰🇭🇰🇭🇰🇭🇰
rusi kinezi i muslimani al sunitski trebaju se usruzit ako zarati amer i kim to je jedinstvena prilika da ameriku unistimo i izpocetka dda se zivi ko prezivi.vidite da oni samo jednu po jednu drzavu unistavaju.sad fol ukraini daju oruzje .to samo da ruse iziritira i da napadne ukrainu
Idi ubij se odmah
idi papak bosanski cisti stallu ,pusti se ti amerike
imaju puno zajednockog karaju naj bolje trebe. i da bude nuklearni rat u svijetu oni ce u sklonistima cugat o zegat.
hoce da im Kim napravi pustinju od SAD-a
Držite se braćo Korejanci, samo oštro protiv gadnih imperijalista i pljačkaša tuđih država!
Ovo nije demonstracija sile, ovo je kap u moru americkih vojnih sposobnosti. Dovoljno je reci: B2 Spirit, B1 Lancer, B52 Stratofortress, F22 Raptor, F16 Super Hornet, ICBM Minuteman, ICBM Peacekeeper, itd.
Ti 'šnjooko znaš za svojih 23% bivše bejha i kapak!
Kakav crni komunista, ja sam monarhista, za kralja i otadžbinu
A ovo sta amerikanci rade je ok??? I ovo je cista demonstracija sile i provokacija. Nisu amerkanci odmakli nista dalje od Sjeverne Koreje.
Na hajr i na dobro ;-) :-D
Pustio sam Tihomira, smrad se opasno prubližava Predsjedništvu...
@Mad Maxim Čekam da Tihomir obuhvati Predsjedništvo pa ću da pripalim. A ne brini za pušenje, ne duhanim...
@Mad Maxim Slobodno ožeži, svako pojačanje je dobrodošlo. Moj zloćo me ovako podao i zlonamjeran podsjeti na Tihomira Blaškića. Kako si ti nazvao svog?
Je li ono neko za danas predvidio nestanak svijeta...
Svi danas trebamo srcima da budemo uz junacki narod Sjeverne Koreje,po srijedi je primjer prkosa svjetskom policajcu,drzava koja je trpila nevidjene sakncije samo zato sto je suverena.
Samo sibaj Kime brate jenkijima odkucavaju poslednji casovi ,i njihovim pudlicama balkanskim
i kad ih skinu ljudi onda kuknjava