Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američka ambasada nije reagirala na SDA deklaraciju. Podržava je ? Oni uvijek reagiraju kad ih nešto žulja.
@Muzaffer_Lendo Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
Ameriko, kraljice 🇧🇦🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇧🇦
Priprema traktorijadu ili ...
Tako treba. Sad ce njemu Robi dati temeljite instrukcije.
Hvala Vam Vasa Ekselencijo Nelson, hvala Vam Vasa Ekselencijo Kohorst. 🇺🇸🇧🇦 USA su istinski prijatelj BiH 🇧🇦🇺🇸 Zajedno smo s prijateljima na put do konacnog cilja a taj je građanski uređena Republika Bosna i Hercegovina kao punopravna clanica NATO Saveza i Evropske Unije. 🇺🇸🇧🇦🇪🇺
Ovo je Nelsonu samo izgovor da posjeti bivseg decka a sadasnjeg ne ucini ljubomornim.
Mile ce pobjec u Rusiju a gdje Covic misli bjezat od zakona i odgovornosti a Amerika brzo nastupa
Nije bez razloga nastala takva panika zbog navodno Bakirove deklaracije jer da je Bakirova nebi ni pas lano nego se vidi da ambasador zna gdje treba udarit i krenulo je odmah ukrug od Zagreba do Beograda a onda je Mile i Covic na redu
Nisu pomogle lazne izjave da Hrvatska podrzava Bosnu u Euroatlanskim integracijama dok se Covic domundzava sa Ivancovom i Dodikom u pripajanju RS-a sa Srbijom a oni Covicu lobiraju za treci entitet
dajte braćo bošnjaci, makedonci, crnogorci, hrvati da dokrajčimo ovaj ogranak srbije u bosni i hercegovini. vojske natoa vježbaju u regionu i spremaju se za banjaluku, ako Bog da.
Crveni alarm u Laktašima ! nije onaj mahniti Izetbegović slučajno bacio deklaraciju u lice Dodiku i strankama u rs-u.
Samo novom "Olujom" 2020, RS može u NATO ...
otšo malo da gujica vidi puta....a ovo priopcenje nako bezze ko nesto radio..u biti ono.....samo lezerno....pobjego cojek malo iz kasabe
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
Zašto u Zagrebu? Srbi nežele u NATO ali u EU, a SDA vidi u Zagrebu kao EU zemlju i kao neprijatelja. Bošnjaci žele u EU ali SDA neželi. SDA bi samo u NATO. Ali Ruska Federacija kaže nemože. Može EU ali ne i NATO. I sad budi pametan.
@Termiti Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
@IQIQIQ Vi neživite u Bosni pa vam sve fina historija