Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A moj komšija Slobodan se pravi da ga ne zanima i nešto popravlja oko traktora
Gdje Atif stade Mile nastavi
@Krky kralju... 😂😂😂😂😂 Nsmijes do suza uvijek
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
MILE..... 😂😊😂😊😂🤣 STA JE OVO!! 😂😂😂🤣 I TO NA DAN TKZV..ARMIJE RS.. BUHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAJ
Hahahahahahhaha kralj Petar na haparatima hahhahah
Prc Milojko. Hoces se otcjepljivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma slucajnoooo vole vas Amerikanci inace...
Ako Ameri budu htjeli BiH u Nato savezu, ona će i biti!
Dodik nema pojma šta je amerika. Ma dodik nezna igdje dalje od svoje cipele. Taj čovjek nema pojma šta je kultura, obrazovanje, školovanje, znanje, ili saznanje. Dodik samo roka, baš ko što ga 'njegov' srbin nazvaše kočijaš. Ja kažem dodik je sramota za moral, etiku, fino ponašanje, kulturu. Njegova glavna je ošni ih po brnjici, to je dodik, seljak neobrazovan i neotesan sa puno seljačke potencije da smlati kuruz.
Objasnite mi kako će vojna oprema iz Mađarske doći na Manjaču? Cestom jeli tako? A kuda ide ta cesta? Pa, B. Gradiška - Banja Luka - Manjača. Nema alternative. I onda se napravi članak kao nešto NATO ovo ono.
Neka neka masAllah nek su se malo provozali kroz B luku
Tako se to radi akcija kroz srce BL i onda na najvece stare Juge vojne poligone malo da se pokaze cija Majka ovde vunu prede, ja opet kazem , sa pricas pa glavom u nos👊🏻 Janezu,Dodiku I svi ostali smradovi Sta vam je ba nije ovo 90-92 chill inace dobicete nevidljive sankcije!
Bajramski
hehehehehehe javi se jaaaavi seeeee Miloradeeeee
Hahahaha
"dan vojske rs" Sto Klix podyebava vlahe 😂😂😂😂😂
Neka malo seoski prdež entitet se nagleda vojne tehnike oni boluju za tim.A majmun Bulevar nek šipu tuki uz buzuki
Sjecam se kad je ova vjezba tek najavljena i kaze jedan od komentatora vazalskog porijekla: “Ne smiju Ameri proci kroz Banja Luku jer ne treba im provokacija znaju onu gdje su” hahah
ma nije ljudi ..to vas klix laze ,to su bile ruske snage ..sta kazes ti sa bulevara (makadama)
Trebali su Banjalučani blokirat ceste (narodom kao sto su Hercegovci svojevremeno zaustavili tenkove JNA kod Listice ) i natjerat Amere da se vrate jer su nelegalno u nasoj zemlji.
Nikako mi nije jasno zašto se bakiralije lože na sve ovo? Ja koliko vidim, US vojska došla kod Srba na zajedničku vježbu, nije došla na Poljine ili u Živinice
Znaju oni da Srbi vole Da vjezbaju sa Amerikancima. ;o))))))))
PA JEL VIDITE DA INCKO NESME DODIKU A RECI NI AMERICKA AMBASADA PA NI TAJ OHR FAMOZNI DAJ NEBUDITE LUDI PO TOME STE MOGLI VIDETI DA JE RS AMERICKI I DA JE DODIK AMERICKI IGRAC OVD VRATICE NEMJU AMERIKA DUPLO TO KO TO NEVIDI TAJ JE LUD