Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nas SAD moze spasiti hitnom reakciom od totalnog potopa
Volimo vas!! Long live the USA! 🇧🇦🇺🇲
Ovo je uvertira NATO-a. Ide prvo kao fol za poplave, a onda nas normalno uključuju kao sve države oko nas.
Svaka Cast, kultura prava...kad bi ovi bh politicari barem htjeli nauciti nesto od njih...
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🇺🇸👍👍🍻🍻🍻🍻🍻🍻
Rumunjski povijesničar Konrad Bercovici zapisao je:"Srbi su nacionalisti, beskrajni megalomani bez vjere, to je najšovinističkiji narod Europe, ako ne i cijeloga svijeta, sa Srbima je nemoguće raspravljati, jer su bez razuma. Njih treba mlatiti jer respektiraju samo silu. TAKO JE, UMLATITI !
E jbg ga sad....kad Amerikanci podržavaju izrael onda su govna najveća a sad su ti isti najveći prijatelji....de dogovorite se vise
sta hoces druze? SAVRSENOG PRIJATELJA, jesi ti savrsen jel imas nekog SAVRSENOG prijatelja...
Ako smatrate najvece zlikovce i neprijatelje cijelog čovječanstva u historiji svijeta prijateljima onda se zapitajte kakva ste vi govna
bas pase mjesto gdje se nalazi ambasada(kasarna TITO) - sad je ZOG Aga u Bosni
Ja konto sehidio Tramp🙉
Ameri su poznati da ga muslimanima moraju do kraja spustiti,ko sto su Gadafiju,Sadamu idr
Hoce li iko odgovarati za smrt dvojice sarajevskih policajaca???
je li se ovo odnosi i na rezervni sastav?
meni je zanimljivo da naši političari svesrdno podržavaju prepucavanje SDA-a i Rusa preko našeg teritorija, ispada ko da će ovdije živit Rusi i Ameri a ne naši narodi.
Kad de doci Donald Duck na cevape u Sarajvo.