Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna od vježbi je - scenario zatvaranje granica Brcko distrikta
@CrniSrbi Ili kako su ševe palili rakete po mrkalama
Čim Mile raspali u Rusiju, Amerikanci pokrenu vježbu kod nas. Čisto da se zna čija smomi zona interesa
Da smo pametni i mi bi smo prigrlili Rusiju i tražili interese, sigurno bi nam ona više dala nego Amerika!!!
@dozd103 a sta bi ti dali onakvi bijedni, zive ko klosari a da daju drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kuul,kuul... Jasan znak svima da je BiH važan geopolitički faktor i da se nikakva narušavanja njene suverenosti,integriteta ili opasnosti po njene građane neće tolerisati.
bacaj atomsku trumpe/putine samo čekamo kaćemo crknut
INTERESI I BACANJE KOSTIJU: Uopćeno gledano među državama preovladavaju interesi. Veoma je bitno da zemlje kao Iran, Kina, Rusija i Amerika imaju kao zajednički strateški interes da se više paze i da izbjegavaju da imeđu njih Tariguzija opet baci kost.
Ameri nas nauče kako se ratuje, ali ne i kako se gladuje.
Srbiji donariju hamere radi stabilnosti i otklona prijetnji, nama isto pa protiv koga se mi branimo uopšte ?
Ma kurcev kamen. Hapsite ove kriminalce a ne ko djeca se igrate ta ta.
Mogli su američki operativci prilagoditi naziv vježbe području gdje se vježba održava, pa istu nazvati "Čagljev kamen" ili "Ajvaz-dedin kamen"...
OPREZ: Mnogi psiholozi i psihijatri (koji su analizirali i vještačili srbijance) mišljenja su da će EKINOP ( EKstremna INteligentna OPasnost ) sva svoja djela ponoviti ako se ukaže prilika. Neki od mnogih problema bi mogao opet biti uzimanje taoca (ono isto što je pod nadzorom Beograda obavljao osuđeni ratni zločinac Radovan Karadžić tokom opsade Sarajeva).
Šakalov polni organ
Da parafraziram komentar nekog ograničenog bošnjakusa od juče: ''Treba kožu oderati svakom stranom vojniku na tuđoj zemlji.''
Ma ja dajte nam samo oruzja i borbe bas nam toga fali i treba.
Miško i Mile, držite se !! Il nek Putin organizuje KONTRA VJEŽBU !
@indoktrinator Hahhahahahha vježbe su odavno najavljene, vojska Srbije je isprdak a Mile je trenutno ... u Rusiji ? Slučajno ? Ni slučajno, jer samo se tamo osjeća sigurno !! :)) Pogotovo kad se u BiH održavaju neki manevri ko 1914, samo je razlika u Crnoj GOri, ona je onda bila na jednoj a sad je na suprotnoj strani ! Mile, potez ti je maksimalno pametan ! :))
Sve su to Spijuni i njihovi Agenti u nasoj Zemlji