Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PEDERLUK MADE BY AMERICAN EMBASSY . TU BOLEST ZADRŽITE UNUTAR SVOJIH GRANICA. BOSNA JE ZA NORMALNE LJUDE.
Neka se nastrani sada osokole. LGTB osobe mogu podrzavati i UN i pola Amerike, ali balkanska raja ce vazda udarati gayeve i druge nastrane
jebla ti bosna mater :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
da je sad vidi mevlid.....
"Ako zelite unistiti neku naciju bez rata, neka golotinja i razvrat postanu normalna pojava kod omladine" (Salaahuddin Ejjubi) Ako pederizam nije razvrat najgore vrste, onda sta jeste? A, zasto bi imperijalistickim - modern - teroristickim silama na celu sa Amerikom uopce bilo stalo do morala i svijesti naroda Bosne. Oni upravo zele obescastiti, moralno uniziti i odvojiti od vjere svaki narod kojeg imaju u planu pokoriti, jer covjek koji se drzi uzvisenih moralnih pravila jeste nepokornik sistemu, čistunac i od njega globalna imperija nema nikakve koristi. Robovi strasti i razvrata materijalisti su kojima ce Amerika i Evropa ponuditi ono sta traze. Borba za prava pedera jeste dio takve agende. Nekada je Babilon bio imperija. Nekada je Rim bio imperija, pa se srusio iznutra i sagorio do temelja. Nama ne treba Amerika i gospodari rata. Nama treba moralna i obrazovana omladina i nacija, i trebaju nam dobri komsijski odnosi.. i sve sto nam treba upravo je Amerika uzela, ili pokusava uzeti.
kad im Mevlid sa AK-47 nije nista mogao, ne znam sta mislite da ce homofobicni komentari uraditi. ambasada je tu da predstavlja odredjenu drzavu i njene zakone/vrijednosti/tradiciju/nastojanja. Obama je rekao svoje. respekt.
PEDERLUK Americki.
Sto to nerade u Texas-u.
Homofobija je strah od homoseksualaca - ja ih se ne plašim, već samo mislim da je to bolest (moralna, duševna ili mentalna) i kao takvu treba liječiti. Homoseksualnost je dugo vremena bila bolest i čak su u Americi na silu liječili takve pojave. Iako se skoro svaka devijacija u ljudskom tijelu/mozgu naziva bolešću (npr. agresivnost, strah od pauka, visine, neraspoloženje itd) neke struje (među njima i neki poznati umjetnici i dizajneri) su uspjeli progurati da eto, homoseksualnost nije bolest.
Nekad su crnce smatrali majmunima a epilepsiju đavoljom rabotom.
@shargija da možda su epilepsiju smatrali đavoljom rabotom ali danas je to bolest, homoseksualnost danas smatraju normalnom pojavom nadam se da će u budućnosti dobiti pravi opis tj. BOLEST (poremećaj ličnosti i seksualne orijentacije)
Kada već vole pedere, trebaju im dati svima državljanstvo, pa neka se sele u SAD - nama ne trebaju. To je bolest i umjesto da je liječe, održavaju je.
Osnovna suština-esencija Islama, koja ga i održava je: naglasak na podršci porodici i naglasak na socijalnu brigu o siromašnim. Bez ovih naglašenih osnova Islam ne bi imao prosperitet. Stoga LGBT nema uporišta, i netreba nametati toleranciju a niti netrpeljivost prema homoseksualizmu, Islam je tu neutralan, i, ne može se tu više ništa učiniti. Velika je greška nametati, u tom slućaju se može javiti netrpeljivost.
Ja jeb*** sve sto mi dodje pod kur***
HOMOSEKSUALNOST NIJE BOLEST - HOMOFOBIJA JESTE !!
Homofobija bi bila strah od vas, je l' tako? E vidiš, imam novost za tebe. Nije me strah osoba s poremećajem seksualnog ponašanja, jednostavno vas smatram nenormalnim. Moje ljudsko pravo, kao što je moje ljudsko pravo izraziti protest protiv održavanja bilo kakvih gay parada i sličnih idiotarija čiji cilj je promocija devijantnog ponašanja.
MI SMO MOMČAD BISTRIČKA, SVIMA NAM JE DRAGA P*ČKA!
ali svaka čast američkoj ambasadi što je obojila ovako svoju zgradu, to mi je posebno drago radi ovih vehabija i onih koji nisu vehabije
Pederi su najmanji problem u BiH.
ja mislila reklama za fabulas
ma *** ti sve nacionaliste zajedno i dan pedera ti nabijem!
amerika nam je razje*bala Jugoslaviju, amerika nas je napravila drzavom, amerika nam je donjela kapitalizam (tacnije robovlasnistvo jedni nemaju za buhtle a pojedinci imaju nebodere, jahte, avione, mercedese), amerika nam je kriva zato sto nam je najveci brand je*beni toalet papir Violeta, amerika je kriva zato sto su se nekad najbolje firme u BiH privatizovane, amerika tacnije Moon nam predlaze da se privatizujemo i BHTelecom i elektroprivredu koji posluju u + da bi se rjesili krize ,amerika je kriva za milione pobijenih i osakacenih ljudi u svjetu, amerika nam je napravila ustav, amerika nam prodaje iPhone za 1500KM a glupi bosanceros jedva doceka da drugi vide da on ima a zivimo na granici siromastva, amerika nas je*e cjeli zivot, pa ameriko hoces jos i da nas ubijedis da je normalno da mi sin dovede muza kuci, da mi se kcerka lize sa drugom djevojkom,da ne osjetim tu radost kad unucicu il unuka odvedem u skolu il kupim mu/joj poklon, e pa ameriko mi mozda jesmo glupi al necete
nas cjeli zivot jeb*avat ja vam kazem!!!!!!
Upravo zbog tog sam napiso '' mi mozda jesmo glupi'' . I nije ovdje stvar politicara oni su tema za sebe. Al najgore je sto ovdje djecu uce od malena da "pametniji popušta" I ja se slazem da smo glavni krivci mi a Ne znam zasto samo mislis da ti amerika zeli pomoc zasto bi ti amerika pomagala u otvaranju fabrika i slicnih stvari koje mogu promjenit stanje ako ti sutra oni nece moci prodat svoj proizvod!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)