Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oštro je reagovala...
h8her...GLEDAJ OVOG FAHRINOG ŠUPKA!! SAMO ON I NJEGOV MESIJA BRANE DODIKA.MATERI TI GA NATAKARIM. PRNULI STE U ŠIŠU, DODIK I TVOJ GOSPODAR..OVO JE PRVI PUT DA AMERIČKI PREDSTAVNICI OVAKO JAVNO NASTUPAJU. PAKT ZLA LAGANINI NESTAJE!!
ČAK SE NISU NI OBJAVILI POVODOM UPADA U KLIX..AMERI NE RADE NIŠTA ONAKO. TVOJ RADOJICA GUBI NA SVIM POLJIMA KAO I NJEGOVI SAVEZNICI!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jesul ovo rekli: "igrajte se fino" ?
Podrzajem Ameriku i njihov uticaj na Politiku u BIH koji je poceo od prije Godinu dana, Finansiranjima i mnogim drugim stvarima.... Rusi vise ne mogu kontrolisati narod koji je izgubio povjerenje u Dodika....
Konacno priznanje Amerike o svojim zlodjelima nad muslimanima Obama: ISIS je produkt Bushove administracije Američki predsjednik Barack Obama rekao je da tragovi porijekla "Islamske države" vode ka administraciji bivšeg šefa Bijele kuće Georga Busha i premijera Izraela Benjamina Netanjahua............ http://www.oslobodenje.ba/vijesti/svijet/obama-isis-je-produkt-i-bushove-administracije
Ne napada on novinare jer mu smetaju, nego zato što zna da medvjedima koji glasaju za njega je to simpatično. Pokazuje zube na pravom mjestu. Mete su mu obično novinarke :)
nek se pozabavi njime....pffff
Kabadahiju treba opametiti!
A šta će to State Department uraditi kad čuje za stanje slobode medija? Povući Dodika za uho, kao u prvom osnovne???
Aouu pazi se MILORADU DODIKU NISI TO TREBAO URADITI
It will be how uncle Sam says!
Baja se neboji nikoga,i medvjeda osude kada pojede ovcu ali medo tada spava dubokim snom...
Zašto ga ne smjenite , zar ne vidite šta lik radi!!!?????
Zlato moje :) !!!
Oni su kao i obicno "zabrinuti", ali nista nece uraditi.
http://ustavsrpske.blogspot.com/
Kakva slika, kakvo poštenje, kakva pravednost...
Dodik je nocna mora FEDERACIJE,i kad umre uterivace im ga onako mrtav...strah u koske.LOL.
Haha jadnice. Kad je tako hrabar zasto je onda prestao sa pricom o odcjepljenju ? Zaprijetili mu da se nece odcjepiti bez rata koji sigurno vode srbe u nestanak iz BiH.
franziskus 1 Nevolim odgovarati na nečija lajanja ali si me povukao za jezik. Neznam dali pamtiš 1992 godinu i milione agresora dobronaoružanih i par miliona golorukih patriota pa se odbranišmo , bujrum baja , m...nja ovdje je uvjek bilo i bitiće. LP Povukao si me za jezik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ti je isto k'o djetetu koje odgaja ulica zaprijetit da ćeš ga " ocu prijavit ". Sileđija samo silu poznaje . . .
koja si ti buda.letina
e moj srbdrina..ti se to zazelio milosrdnog andjela..tomahavka....e moj smrdo...amerika je uredjeno drustvo i zene su tamo na visokim funkcijama..to sto je ona zena mislis da se manje pita.nije ti to r.smrdska
e moja budaletino..da imalo poznajes islam,znao bi koliko se zena postuje u islamu,kao majka itd...ali ocito neznas tako da bolje zacepi ..
evo i moja reakcija na sva desavanja u nasoj drzavi... prrrrrrrrrrrrdddddddd