Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina pravedna a pravno potkovana kazna za cesira je...po deytonu da se vrati tamo odakle je i dosao...i da se provjeri diploma nakon cega bi ostao bez iste...a o oduzimanju kriminalom stecene imovine ne bih ni da polemisem...
Oglasite se po pitanju mnogih politicara koje vi drzite za muda i rade sta hoce, stite ih sudovi i tuzilastva, koje vi kontrolisete.
Huso papučar par exelans
Šta se više istražujete i čudite se. Više od 20 godima oni pune đepove i nas sve šišaju. Svake 2 do 4 godine imate priliku da nešto promijenite pa gospodo promijenite neče te ništa izgubiti što do sad niste.
SDA KRIMINALCI, SVE DO JEDNOG MAFIJASI KOJI PLJACKAJU STO STIGNU
Koliko je ovo ustvari jadno i tuzno. Stid me za njega majke mi...
H.Ć. je nominalno direktor a vlasnika je više.Firma se zove Bosna - ‎(C2H3Cl), preporučujem da se u sudskom registru pogleda registar vlasnika i suvlasnika to bi bilo jako ''bučno''. Ne samo to nego istražiti kako je firma nastala u najkrvavijem periodu rata dok smo '' lili svoju krv'' i branili goli život oni su u mraku svoga kružoka osmišljavali privatizacije i poslijeratni razvoj. PS nastavak slijedi.
I onda pomislis dodju ozbiljni investitori sa zapada i sastaju se sa nasim privrednicima i dogovaraju saradnju a papak Cesir medju njima.
Blokirajte mu imovinu u SAD.
Svi imali spremne izjave vec. Oglasavanje americke ambasade ide na naslovnicu i ne odlazi odatle bar 12h. Doduse dobije i klix love od njih, ustvari vise je socijalna pomoc, ustvari klix to mora objaviti 😂
Ovi Ćesiri se baš prosuše sa ovom nazovi-novinarskom provokacijom, ne znam kako se nisu ugledali na Edina Džeku kako je ostao hlaan na provokacije Grčkih reprezentativaca LOL
kazna 100ja ako i toliko ..
Samo istrazuj te novinari kpda ste vi istrazne sudije boze pa sta taj sud radi hapsi samo cumez
Konakovic sve ovo radi :) Prodao se Amerima za vlast i podrsku :)
Treba seljaku yebat od do. Fuj
Bravo, sve pohvale na reakciji... samo istjerajte da se kazni...