Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Mladicu umjesto da temeljno odradis posao ti si gamad pustao autobusima e zato te treba osuditi :))
DaBgd-a R.M. poživio još najmanje 25 godina! Slobode se zaželio, pa razmišljao.
trebaju i srbe zabraniti.....
Zoljom na crkvi a temelje TNT-om i zavrsena prica
I kome čete vi zabraniti da izgradi džamiju ili crkvu (ne želim ni ja više džamija i crkava, ali to ovdje nije poenta) ?! Kome čete to zabraniti, majku vam *** vašu američku i fašističku ?!?!
sfrj., hajd se rokni u tu glupavu glavušu, zoljom, to make sure
Niko nikome ne brani gradnju vjerskog objekta, ovo samo USA ambasada moli i preporučuje DA SE NE GRADI. Što ne guMo velikosrba prikrivenih ispod bivše ''bratstvo i jedinstvo'' države.
Dosta je više američkog fašizma !!! Narodi moji otvorite oči !!! Shvatite da je Amerika največi neprijatelj !!! Ja nemam ništa protiv toga da se negdje izgradi džamija, crkva ili sinagoga !!!
sfrj., hajd se rokni u tu glupavu nacikomunističku glavušu, zoljom, to make sure
Da su "naši" pametni. Otišli bi tamo i u radnoj akciji završili ovu crkvu i pokazat da može i treba zajedno živjeti, pa i kad pasjaluk na sceni. Neka je eto i pored Centra i pored masovne grobnice. Nema veze što nikad niko neće uć u nju. Ko vjeruje u boga, njemu je to božija kuća, pa i muslimanima je. Ali nisu... Oni će da urade tačno ono što druga strana želi, a to je nasjedanje na prvokaciju. Šteta što nema mudrosti. Lako je bit idiot.
Nadam se Brzom odgovoru!