Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR ne moze da nam kaze direktno, ali ako imamo imalo mozga treba da skontamo da su digli ruke od nas i da se sami "osiguramo".
Ovaj mamlaz vjecito zabrinut! Al i mi smo smotani, umjesto da nasi poruce 10 hiljada puski i rijeseno, mi polemisemo wauuu RS kupio puske.. taman smo odrasle generacije da ovi pokolj nad nama naprave.. bosnjo se nikad opametit!
Dobit cete čir od tolike brige..
Vi zabrinuti hahahahaha, jeste mozda radi Rusije. Mrs govna dalje od nas.
Treba NATO da se umijesa i to duboko. Nema sta da se ceka.
Misle na Sda kampove za obuku?
Sad mogu mirno spavat' jer ste zabrinuti.
jel tu Inzko neko mora biti Zabrinut ...
Ma ovo je igra između amerikanaca i rusa... ako se u zraku bude osjetilo da će doći do nekog sranja napuštam državu iste sekunde. Zašto ratovati za ratne profitere?
Ne treba biti zabrinut, srbi su i prije imali oruzje i bili bolje naoruzani, a bjezali od Knina do Banjaluke, a Bakir bi na to samo jednu stvar da doda, još dva rata i srbi su u Bugarskoj. ako Bog da. Neće ni pašaluk imati. Zato braćo srbi pamet u glavu i ne započinjite.
Steze se obruc ok dodika. Svjestan je krmak da je pritisnut sa svih strana. Uskoro ce pobjeci glavom bez obzira na kipar il gdje drugdje. Tako krece evolucija u BiH. Dragan ce takodje prema hrvatskoj da smugne i tako ce krenuti evolucija kod hrvata.
samo u bosni se ljudi čude kada policija obnavlja i kupuje oružje....
Ne znam cemu sikirancija,kupi i bosnjo sebi 10 000 kom i problem rijesen. Mada sa tih 2500 puskica mogu samo glabalo oglabat
Neki dan auto poslat u svemir. Na balkanu amebe razmisljaju o samounistenju. O jeaaaa. Life is good.
Tom Waits - Chocolate Jesus https://m.youtube.com/watch?v=m5kHx1itU8c
Zasto i federacija recipracno po broju policije ne nabavlja isto naoruzanje,cekamo opet da budemo kao misevi goloruki....
Mater vam hebem zabrinutu....