Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a meni isto prijete sa 5 godina zatvora ako ne platim dug za plin 76KM...koji su mi nasli za Maj 2015-te :) :)
na Avazu pise da po zakonu FBiH bijeg iz zatvora ne predstavlja krivicno djelo i da ga mogu teretiti samo za oruzje sto je posjedovao i pucao, a ovi ovdje sad navode da je krivicno djelo i da je kazna do 5 godina. Ne znam odakle vise ovi novinari izvlace ove informacije
Zastarilo burazeru hahahahah
Sve o trosku drzave. Nase pare od poreza, nas radnika. Samo da se zna.
Sramota. Svi na drzavnim polozajima su veci lopovi od ovoga maloumnog jada sto nikada nije cuo za IMEI. Valjda ce doci vrijeme pa ce i narod vama suditi.
Evo sta bi ja uradio s njim: pustio bi ga i zaposlio ga u mup ks, covjek je spremniji i obuceniji od ovih kvazi specijalaca moze im babo biti !
Čuj osumnjičen za pokušaj bijega... Pa nije otišao u Visoko na izlet
amele izdrži bar do 2018 dok postoji sda, poslije će sve bit bolje, nećeš moći bježati a i šta uradit za obroke.
sejfic pobjego iz kantona sarajevo nije bilo vode
kazna do pet godina od kojih ce dobiti mjesec
a pomagačima kolko?
omar mjesečar u sinoćnjem intevjuu za saff: 'malo se zanio... inače dobar momak, malko inklinira drogama, a i strastveni je roker... a pored toga fejbuk mu udario u glavu, pa predlažem štovanom sudu da našega amela oslobodi kao neuračunljivog... 'fala!
Hoce li se sad cekati na novo sudjenje pa dok se to sve zavrsi kazna ce mu biti ublazena za vec odlezano vrijeme? Osumnjicen hahaha
Nebi me cudilo da ga puste na kucno lijecenje
A Omar Mjesečar će ga braniti sa tvrdnjama da je morao otići do mlina da mu ljetina ne propadne. Valja brašno za zime pripremit a nije izašao ni za vikend.
E sad ek ide smijurija...nagodba sa sudom, olaksavajuca okolnost...ne prihvata presudu...brani se sa slobode...godisnji odmor u toku odsluzivanja kazne...TV...Liga sampiona...tri obroka..dezerti...vikendi...a nama ce uvesti akcize na gorivo da to sve finansiramo?!
Znao je sta ga čeka,da je imao mu*a ne bi se živ predso