Komentari (355)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haman je dobio u vugla
mislim da se igrao Ramba...
@Cavadiini Ja sam to odmah rekao
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U tamnicu s njim i baciti kljuc!!!!!!!!
@razaram znamo mi da je kod vas uobicajeno nagradjivanje ubica medjutim kod nas takvi idu u zatvor kao i u ostatku civilizacije
@razaram za razliku od vlaha i ustasa mi svoje zlocince ne branimo i ne krijemo, to nam je onako u krvi, za razliku od ante j sto po splitu hoda ili ratnih zlocinaca po srbiji. on nije nikakav bosnjak on je gnjida sto samo nosi muslimansko ime, takvim bi pravi muslimani glavu odrubili na ulici za primjer drugima da ne rade zlo postenom narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pravda za Dzenana Memica !!
Svugdje podji, svojoj kuci dodji ;)
Koliko smo mi jadni,glavna nam vijest te pobjegao iz zatvora i sada uhapšen.to je isto ko ona prića "jesam žedan, i Jesam bio žedan".
Vise srece drugi put.
e sad ce njemu bit pucanje i bjezanje...
Dobro su ga i krvnički isprebijali, ko da je ratni zloćinac, sad sljede samice i celije, ali sam je sebi kriv.
Ovo su brzo odradili svaka cast.
Kad je vidio kako je sve poskupilo i da je redukcija vode namah se vratio u KPD-om
Gdje su drotovi dajte mu opet utoku da pobjegne,,SRAMOTAA
super da su ga uhapsili, mada nikada nisam ukapirao kada ih privode ovaj nacin gdje im obore glavu da bulje u zemlju jer svakako imaju lisice na rukama? fakat ne kontam
uhapsili ga a nisi ahmediju na glavi pravi gospodin
Sta je pisac htio da kaze sa ovim snimkom???
Nije mi jasno,mislio da ga nece naci nikad??
Da mi je dozivjeti taj dan kada ovako budemo ispracali dodika,bakira i covica
Divan neki mladic!