Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriza identiteta
turski dan djeteta, jer turska djeca nisu kao sva druga djeca na svijetu! bljuva bljak i sramota. jbmte zenico kasabo jedna. p.s. zeničanin
Hajde eto, neka su vam pedercine zanimljivije :D:D
Ako nas vec hebu sa svih strana onda neka nas barem hebu nasi ha ya
To se zove posudjeni identitet, a onda kad nas nazovu turcima vrijedjamo se...
Ne znam samo sta mi imamo sa turskom zadnjih sto godina...bas smo podanici, klasicni.
Nama ne trebaju turski dani djeteta u BiH, nama trebaju Turske investicije, ako nas vole. Sve ostalo je demagogija
I onda kazete Srbi ovo,Hrvati ono... Pa koji krasni k.rac vi imate sa turskim danom djeteta? Da ste slavili dan bosnjackog djeteta ili sve djece u BiH pridruzio bih se cestitci. Ovako mrka kapa.
1000 puta pismenija događaj od ovog pedwrskog javašluka pred vječnom vatrom, Amele svoje si odsvirao kod 8-rke
E moj organizatoru, pa jesi li imao dovesti nekog normalnog za ovakvu manifestaciju, umjesto tog lika koji za sebe kaze da nije Bosnjak. Sramotno!
Turci će ove Bošnje što žive od Zenice do Sarajeva natjerati da proslavljaju i dan Agde.Ne treba ti puno love, a izazoveš ogromne erotske emocije prema Turskoj.Iste one emocije što Vučićev sendvičar ima prema Rusiji 😁
Pa sta je pjevo nema tri pjesme da je snimio
Kakav je ovo talenat bio. Ali neodgovornost, manjak pameti te dovede da radis za koju stoju. Bon jovi je ovo bio u evropi potencijalni.