Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebat ih više.Neče skontati drugačije da jedna je BIH i sam mogu ko entitet što je izgubio i hrvati da gube..Sam nastavljaj te. Prošlo je vrijeme kad je svaka fukara mješala se u Bosni.
Drage dame, vaše ekselencije, put u EU nas, Bošnjake, a i ostale konstitutivne narode, vodi kroz Sarajevo, prije svega. Mislim da vam je to jasno i vaša hiperbola je na ivici diplomatskog ekcesa! Naravno i vjetar u jedra rušiocima BiH. Srajevo je još uvijek, pa i najdalje još 1000 godina glavni grad, administrativni centar Federacije i BiH. Tkođe i najveći naučno - obrazovni i kulturni cenar Federaije i BiH! Mislim da je izjava teška i vrijeđa Bošnjaka.
bićemo prva podijeljena zemlja u EU, eto bar negdje da smo prvi
Čudno, baš čudno... Pa HDZ i SDA koje se vole predstavljati kao "najmuslimanska" i "najhrvatska" stranka su u političko-interesnim koalicijama 25 godina... čudno da oni ne mogu da rješe jedan problem, koji je dosadio Francuzima i Nijemcima...
Zahvaliti se SDA i HDZ :D Jer svaki glasac je bitan
Proglasiti Mostar glavnim gradom BiH
Pa nece reci ambasador neke drzave "ko ih yebe, nisu vazni"