Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR se neće ugasiti dok ne budu reforme, a to znači dok BiH ne bude funkcionalna. To znači građanska država bez entiteta, pa koliko god trajalo.
Bas suprotno zena rece, a ti sanajaj
da BiH pasoš dobije milion Srba iz Srbije i milion hrvata iz Hrvatske, da li bi onda htjeli gradžansku BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Causesku krajem aprila na onoj svojoj privatnoj tv kuci rece da je prica sa vakcinama gotova. Do juna cemo kaze imati milion vakcina i idemo dalje... Znaci od danas treba stizati 100 000 vakcina dnevno, da ne bi ispalo da nas je voljeni vodja po ko zna koji puta obmanuo 🤮
Najbolje da genocide republic to sama sa sobom rijesi.
ništa što se u bih desilo, ne bi bilo moguće da nije bilo inicirano podržano ili pod protekcijom eu, uključujući nevidjenu grotesknu pljačku bih nazvanom procesom privatizacije, kriminal i korupciju, egzodus stanovništva tj. pljačka ljudskih resursa, mafijaško sudstvo, pa i dva pojedinačna ubitstva u slučaju memić i dragičević. zato odlazite i vi i vaše izmišljene i destruktivne reforme što prije odavde.
Kada se narod preseli u Njemačku onda će zatvoriti OHR
treba legalizovati Ubber
Očekivati da mi sami te promjene uradimo je suludo, ker se neće nikada dogoditi da ljudi koji su ratom i genocidom nesto stvorili sada sami to mjenjaju.
Nek se politicari prihvate odgovornosti i obecanja koja su davali prije izbora, i da konacno pocnu da rade za narod. Ovako je tu OHR a oni mlate praznu slamu i ocekuju nekakve kazne ili ti ga Bonska ovlastenja. OHR treba da pocne da kaznjava sve one koji vode ratnu retoriku i pojacavaju mrznju medju narodima i da ih sklanja sa politicke scene.
Samo vi pocnite vize izdavati da idemo odavde
мује би се шлогирале када би отишли странци...Није то навикло само о себи водити рачуна...
Pocnite te vize vise izdavati da bjezimo!pusti se suplje ambasadorice
A to će vam gospođo Uebber biti za jedno trideset do četrdeset godina...
Kad budemo sporove mogli ravnopravno rješavati jednako u Strazburu i Briselu kao u Sarajevu onda neće ni trebati. A možda neće toliko trebati ako ih natjerate da se realizuju tačke 5.1, 5.2, 5.5 i 2.1.
Eh to apelujem da napisete na njen oficijelni Email na stranicu njemacke ambasade.
Tako je, de nešto optimistično !Malar bila i laž!
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
rat je mogao biti zavrsen i 93g posle muslimanskog poraza na igmanu i bjelasnici rata ne bi ni bilo da je fikret abdic ostao a izabran je predsedniki bh a rat su zavrsili oni koji su ga i zapoceli amerikanci.i to je tempiran dejton da bude za vreme kampanbje za izbore u usa i tu je klinton zaradio politicke poene pretstavivsi sebe kao lidera koji je pomirio zavadjene balkanske narode.pomirio nas tako da prosto cveta ljubav medju nama a svi okolni narodi su ljubomorni zbog uspeha srb
Ah voljeli smo se i prije toga Bas.