Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nismo za ovih svih godina iškolovati diplomatski kadar, a ne da nas po svijeto predstavlja ovo putujuće groblje bifteka.
Uuovoj drzavi mnogim su puna usta nekih losih osobina bivseg sistema komunizma a kad se docepaju fotelje bog dragi ih nemoze vise skinuti sa te pozicije a sve svi laju komunizanm ovo komunizam omo a tito bi svi htjeli biti dok su zivi .
pa imal iko u diplomatiji da liči na čovjeka. igor crnadak frljav,ova krava debela ko foka.....
bisera turkovic je kojekakav ambasador pri ovom ili onom evo 20 godina.. mogu mislit kako je dosadila i strancima, koji odrade jedan, maksimalno dva mandata i voz.. i dodje na neku konferenciju kao predstavnik nekog udruzenja gradjana iz npr. wupertala, kad ono opet bisera.. opet dobro nam je, kakvi smo mi..