Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako pjene HDZovci milina gledat. Mi koji živimo u Češkoj nikad nismo imali bolju ambasadoricu pa vi samo plačite,,
Ovoj su građani predvođeni Komšićem morali osigurati 10 tisuća KM mjesečno da bi postala probosanka. Zbog ove novopečene probosanke je 10 bošnjačkih obitelji žrtvovano. 10 tisuća KM mjesečno košta "preodgoj" ove nekada pljuvačice Bošnjaka u probosanku. Skup preodgoj.
Haahhahahahaah KRADEZE propaganda... Bit će Komšić do 2026. u predsjedništvu Inšallah ☝️
Biraj si Komšića jer nitko vas Bošnje ne uništava kao Komšić parazit.
Nema više zime za Bosnu i Hercegovinu, Česi nam podržavaju suverenitet. Bravo.
ovo je najbolji moguci posao, doslovno samo ides nekom u goste i pricas gluposti, naravno da pase onom ko te postavio za ambasadora ne treba skola, ne treba nista samo podobnost
Najbolja nasa ambasadorica
Zbog čega? Je li zbog toga sto nema visoku stručnu spremu za mjesto koje to traži?