Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA sila, jača i od Kima i Putina 😃
Pošteno, ako niko nije kriv za raznorazne marifetluke bilo bi glupo da ona jedina ispašta! Na kraju krajeva gospođa je SDA ambasador i predstavlja bošnjačku stranu, ne očekuje se ništa dobro da čini u korist srpske ili hrvatske strane! Tako funkcioniše BiH, fala Klintonu i Holbruku na Dejtonskom (ne)sporazumu!
Dobro, ambasadorica je sve uradila kako treba. Treba otvorati svu postu manjinskim clanovima predsjednistva jer oni rade za strane zemlje i protiv interesa BiH, kao i njenog naroda! Bravo ambasadorice, treba te nagraditi!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sakib Softič šalje maksuz selame sa Fidžija i poručuje Bakiru da postaje knap sa lovom i ako može nešto novo smisliti za zavrtanje love....
@praznaprica hahahaha, odlična ideja.... odmah rezervisati vijećnicu i poručiti Sakibu da se vrne mova ;)
@praznaprica a čuj mene "rezervisati vijećnicu", pa vijećnica je svakako njihova....
mirsada mahalušo, nastavi sa svojim poslom kopaj i mahalaj, sada gas do daske imaš dopuštenje od komisije mahalaša
Sviđa mi se reakcija ministra sigurnosti gospodina Mektića, prema odlukama "interne kontrole" MIP-a.
Djikani pjevaju Ivanicu:lazi lazi lazi me, ti to radis najbolje.......patriote rad bolje opet cetalji po usima dobili i to potvrdio ceralj predsjednik komisije hhhhhhh sad ce ga Ivanic Prasic smjeniti hihihihiji
Propade jos jedna laz lazljivih djikana, otkada postoje samo lazu i naricu:)))
Uvijek otvarati postu neprijatelja BiH jer kako drugacije odbraniti zemlju?
dronfulja raspala ima dva sloja brkova
kmeeeeeeeeeee djikaneeeeeeeeeeeeee
POSTO SU IVANIC I CRNADAK LAGALI DOK SU IZDAVALI INTERESE BOSANSKE DRZAVE KOJA IM HRANI DJECU,, SAD IH TREBA TUZITI I TRAZITI NE SAMO SMIJENU, NEGO I ODSTETU, JER SU DRSKO, BEZOBRAZNO, PODLO PETLJALI I LAGALI DA JE ZENA NESTO OTVARALA STO NIJE. A JESTE TREBALA, SVAKI AMBASADOR BIH TREBA DA OTVARA POSTU IZDAJNIKA I KVISLINGA KOJI RADE ZA STRANE INTERESE I PROTIV INTERESA GRADJANA BOSNE. A IVANIC I CRNADAK SU KLASICNE IZDAJICE, STO SU DOKAZALI I U SLUCAJU TUZBE.
Vojska Republike Srpske i Hrvatsko Vijeće Obrane upravljaju Bosnom i Hercegovinom, ostalo ti samo da lelečeš! Ne bih te više zadržavao!
Samo ostro sa neprijateljma drzave ne treba se ustrucavati zbog toga!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nema ona vremena za otvarat pisma ona guli krompir
Ne vidim sta je sporno? Pa ona je pravi predstavnik drzave koju manjinski clanovi predsjednistva BiH izdaju i jos rade za strane interese, a od toga imaju i licnu financijsku korist. Pa toj zeni treba dati orden, tako stvari funkcioniraju u pravnim drzavama. Kvislinska i izdajnicka gofna se spijuniraju i onda hapse, sve im se oduzima i pojede ih mrak barem 30 narednih godina, a ovakvi kao ambasadorica napreduju.
Kako su se stvari u ovoj drzavi samo preokrenule? Radi za Srbiju, izdaje vlastitu drzavu koja mu je placajuci za tu izdaju napravila onoliko debele guzove i kad mu neko otvori izdajnicko-kvislinsko pismo jos se ljuti? Pa hajde izdaji Ameriku Rusima, pa ces vidjeti hoce li ti ambasador samo otvarati pismo ili ces zavrsiti na Guantanamu, krmcino kvisling-izdajnicko.
Svi srpski ambasadori koji su raspoređeni po svetu u ime Dejtonske BiH moraju obavezno da sledećeg 9. januara obeleže u diplomatsko-konzularnim predstavnišvima proslavu Dana Republike Srpske!
mogu obElezavati uz glbanje moje kurcine...i ti im mozes pomoci
REALNO: Dobro, ambasadorica je sve uradila kako treba. Treba otvorati svu postu manjinskim clanovima predsjednistva jer oni rade za strane zemlje i protiv interesa Bosne (BiH), kao i njenog naroda!
Stara hijena, mnogo lukava i mudra žena, kako če biti kriva za nešto što nije uradila. Tražiti ostavku Crnadka, koji je i napravio ovu aferu, on je smješan igrač za Mirsadu. Bošnjaci bi bili na konju da je više ovakih kao gospođa Mirsada u vlasti, a ne onih tipova poput Skake, Konakovića za nigdje i ništa ili izdajnika Radojice Šćepe. SVE ČESTITKE GOSPOĐI MIRSADI BILA BI ODLIČAN MINISTAR VANJSKIH POSLOVA BIH U NEKOJ NOVOJ PODJELI POZICIJA JER ZNA GDJE PIPADA I KAKO SE ZOVE
Uf, baš smo se naježili od straha! Što više ovakvih islamističkih mladomsulimanskih kadrova u zajedničkim institucijama i Republika Srpska će biti bliža svom cilju a to je odavajanje od BiH!
PANDA haahhahaah placem ... e jesi biser apostole -posveceno-
Jbt... sve je uradila protuzakonito i opet na kraju nije kriva!!! SDA MAFIJA
Nakon ove vijesti,ocekujte da se Fahro baci sa krivog tornja od silne muke 😂😂😂
fahro je nebitan....ovo je dogadjaj koji odgovara dodiku i covicu....sad ce u bih ambasadi u vasingtonu da se slavi 9 januar i pjevaju cetnicke pjesme...u berlinu ce covic da lobira za hercegbosnu....ako jedan ambasador moze da radi po naredbi samo bakira...drugi moze da radi samo po naredbi covica....a sta mislis kad sledece godine dodik bude u predsjednistvu?...vjerovao ili ne..srbi i hrvati obozavaju bakirove poteze...:)))