Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postujem ali prvo pometite fanatike iz sog dvorista.
kako se bosnjak moze odluciti da predstavlja Svedsku kad ta ista drzava radi o njegovoj glavi
Najbolje bi bilo da Švedska dozvoli spaljivanje svog Ustava javno onako uz blagoslov policije. Sram i stid da vas bude u ime svih religija.
Ovo su oni sto pale Kuran i salju policiju da stiti one koji to rade?Daleko vam lijepa kuca,treba te protjerati iz BiH.
U Svedskoj problemi - zdraaaoooo!!!
Jesu li ono Svedjani gledali kako nj lik pod policojskom pratnjom pali Kur'an?
Johanna, švedski akcioni....
Aha, znači dugogodišnja podrška i stručni savjeti Švedske su državu održali u dugogodišnjoj banani? - Šta, je li očekuje zahvalnicu? Eto je dobila paradu.
Na sta smo mi spali. Kako nas gledaju stranci tacno kao da smo plemena. Možete li nam još dodati koji savjet kako da povećamo broj narkomana i alkoholičara u zemlji?
Švedsko licemjere a kad je onaj palio kuran čuvala ga policija.
Ne treba nam pomoc od Drzave koja ne smije i ne moze i ne zeli da zaustavi svoje FANATIKE da pale Svetu knjigu i da tako vrijedjaju osjecaje preko 2 milijarde ljudi a mozda i vise!!! Sredite svoju prljavu avliju i kucu pa onda dodjite pa nama Se..te!!!!
Najljepše žene na svijeu!
Prva slika me zbunila. Mislio sam da je neka pjevačica, glumica. Valjda bi diplomatski kvor trebao imati diplomatske fotke a ne ove estradne. Ali sve sto Švedska ambasada radi za BiH je veliko i treba poštovati i cijeniti.
her bite, kajne viza.
Valjda ce doci taj dan kada nam nece trebati nicija pomoc.
Mozemo ocekivati samo jos vise islamofobije. Vi nemate iskrene namjere u Bosni. Kako to da podrzavate paljenje svete knjige a onda dodjete tu i kao vi ste liberalni i inkluzivni i volite raznolikost?
Ne rise maike ti