Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka je u BiH da budemo sasvim precizni od 1941 :)
Istina, Njemačka je među vodećim zemljama kada su u pitanju direktne strane investicije u BiH, primila je naše brojne izbjeglice i omogućila im da imaju dostojanstven život, od naše dijaspore u Njemačkoj pristižu stotine miliona KM godišnje i bez toga ne bismo preživjeli. Za sve to, Danke Deutschland! Ali, molim vas, ne hvalite reformsku agendu jer situacija nije ni za zeru bolja. Jedini napredak su posljednja hapšenja za korupciju, i to u slučaju da neko na kraju bude presuđen.
Iza nje karta Jugoslavije. Aferim Hohmannko.
slučajno :-))) ... još kad uzmeš u obzir da je organiziranje početka rata u ex yu bio povjeren njemačkim sigur/obavješt službama ... kao svojevrstan come back na svjetsku scenu ... ovaj članak normalnom čovjeku dođe kao prst u oko
Dokazali ste koliki ste diplomate i koliko ste bili u stanju spriječiti pakao na Balkanu 90-ih. Sad ubirete plodove u vidu uvoza mlade radne snage iz pomenute regije snage te izvoza vašeg smeća u istu. Uostalom, najbolje ste u stanju lizati američko dupe. Stoge, samo nastavite... Od mene jedno diplomatsko... MARŠ !!!
@Vicious tacno...sami smo sebi krivi za sve
@Vicious Pa eto neki su nas ipak "spasili" time što su nas je sve odjednom priznali iako nisu poduzeli ništa za sprečavanje posljedica tih priznavanja koje su u datom trenutku bile očigledne. Nažalost, neće se još dugo prestati pričati o tom "paklu" jer od okončanja istog još ništa nije jasno riješeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mnogo duze ste vi ovde, cuj 25 godina...
lijepa ko merkel